Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Poszukuję: Najlepsze konto osobiste dla mnie

Napisany przez lifestyle
Cześć, Mam nadzieję, że którzyś z was, eksperci, będzie w stanie mi pomóc. Mam 22 lata i pracuję jako pracownik pomocniczy na pół etatu. Moja pensja obecnie wynosi średnio od 650 do 700 euro miesięcznie. Szukam właściwego dostawcy konta dla siebie. Ponieważ mój szef wypłaca pensję gotówką, a ja muszę przelewać pieniądze na konto, musi to być bank, który jest łatwo dostępny centralnie. Co dla mnie jest również ważne, to to, że opłaty za prowadzenie konta powinny być bardzo niskie. Dużo pracuję z bankowością internetową i to również powinno być dostępne. PROSZĘ BEZ SPARKASSE! Dziękuję z góry za wasze odpowiedzi. Pozdrowienia Isa

Re: Poszukuję: Najlepsze konto osobiste dla mnie

Napisany przez ADMCI4
Cześć Isa, Co powinniśmy odpowiedzieć na prośbę o Zentral? Nie znamy Twojego miejsca zamieszkania ani banków, które znajdują się w pobliżu. Możesz podać kilka banków, które dla Ciebie są Zentral, wtedy będziemy mogli powiedzieć Ci, jakie oferty są dla Ciebie najlepsze. Pozdrawiamy, Escorpio

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata