Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Czy Postbank jest pełnoprawnym instytutem kredytowym?

Napisany przez ADMCI4
Cześć i dobry wieczór. Po tym, jak w ostatnim czasie wielokrotnie irytowałem się tym, że pobliska filia mojego banku została zamknięta i muszę jechać bardzo daleko, aby dotrzeć do najbliższej, doszedłem do wniosku, że zmienię numer konta bankowego. Rozważałem przejście do Postbank, ponieważ ma wiele oddziałów, w tym jeden w mojej bezpośredniej okolicy. Czy Postbank faktycznie uważana jest za prawdziwy bank i oferuje taki sam serwis jak inne pełnowartościowe instytucje finansowe? Z wyrazami szacunku Hansen

Napisany przez ADMCI4
No cóż, uważam, że Postbank nadal jest trochę przestarzała, a jeśli chodzi o obsługę klienta: często tam pracują nie wykwalifikowani pracownicy, którzy zarządzają Twoimi pieniędzmi. Ponadto, to tylko kwestia czasu, zanim również placówka w Twojej okolicy zostanie zamknięta.

Napisany przez 2Escorpio
Jałby odradzać korzystania z Postbank... jest to oczywiście pełnoprawna instytucja bankowa, ale wszystko jest bardzo skomplikowane (choć już się trochę poprawiło). < Idź do Commerzbank lub Dresdner Bank, gdzie masz właściwych doradców... wtedy będziesz mieć możliwość wypłaty gotówki za darmo z bankomatu Postbank w twoim sąsiedztwie za pomocą karty EC.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata