Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Oferty banku tylko w połączeniu z zakupem produktu?

Napisany przez ADMCI4
Kilka dni temu moje bank osiedliła się z nami, aby umówić się na spotkanie doradcze. Chcą mi przedstawić możliwości wykorzystania obecnie korzystnej stopy procentowej dla mojego finansowania własnego mieszkania. Prawdopodobnie na tym spotkaniu zostanie mi również zaproponowany inny produkt, który powinienem kupić od razu. Czy korzystanie z korzystnej stopy procentowej jest z tym związane, czy mogę odmówić zakupu innego produktu z czystym sumieniem? Pozdrowienia, KiboL

Re: Oferty banku tylko w połączeniu z zakupem produktu?

Napisany przez ADMCI4
KiboL pisze: Kilka dni temu moje bank informowało mnie o możliwości umówienia spotkania doradczego. Chcą oni zaprezentować mi możliwości wykorzystania obecnie korzystnej stopy procentowej do finansowania mojego domu. Prawdopodobnie na tym spotkaniu zostanie mi również zaoferowany inny produkt, który proponuje się kupić równocześnie. Czy skorzystanie z korzystnej stopy procentowej jest warunkowane zakupem tego innego produktu, czy mogę śmiało odmówić zakupu? Pozdrowienia, KiboL
Takie warunki obowiązują zazwyczaj tylko w przypadku, gdy oferowany produkt jest powiązany z finansowaniem. Nawet w takim przypadku brzmi to trochę jak sprzedaż przymusowa...!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata