Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka na finansowanie projektu WHEN okres spłaty 3 lata)

Napisany przez ADMCI4
Szanowne Forum Finansowe, Potrzebuję pożyczki na finansowanie projektu na okres 3 lat. Moje własne bank nie zaakceptował mojego wniosku. Mam stałe dochody od wielu lat. Nawet poręczycielka nie zainteresowała mojego banku. Czy ktoś miał podobne doświadczenia? Czy mógłby mi ktoś poradzić, gdzie mogę znaleźć dobrą bank z atrakcyjnymi oprocentowaniem? Z góry dziękuję!! Pozdrowienia Bertie

Napisany przez C. Andreas
Bertie pisze: Szanowne Forum Finansowe, Potrzebuję kredytu na finansowanie projektu na 3 lata. Moje główne bank odrzucił moją prośbę. Mam stałe dochody od kilku lat. Banku nie zainteresował żaden poręczyciel. Ktoś miał podobne doświadczenia? Czy ktoś może polecić mi dobrą bank z dobrymi oprocentowaniem? Z góry dziękuję!! Pozdrowienia Bertie
Cześć Bertie, Musisz złożyć wniosek o finansowanie online. W ciągu kilku minut zostanie podjęta decyzja w sprawie udzielenia Ci kredytu. Wymagania to: * Pełnoletniość * Pracownik: minimum 6 miesięcy stażu w obecnym miejscu pracy na czas nieokreślony * Działasz na własny rachunek * Stałe zamieszkanie lub konto bankowe w Niemczech * brak negatywnych wpisów w SCHUFA Możesz znaleźć kalkulator porównujący kredyty pod sekcją Porównanie kredytów Porównanie finansowe różnych ubezpieczeń i emerytur w moim porównaniu budownictwa mieszkaniowego

Napisany przez martin01
Bertie pisze: Drodzy Użytkownicy Forum Finansowego, Potrzebuję pożyczki na projekt finansowy na okres 3 lat. Moje domowe bank odmówił niestety udzielenia pożyczki. Mam stabilne dochody od wielu lat. Nawet poręczycielka nie zainteresowała mojego domowego banku. Ktoś miał podobne doświadczenia? Czy ktoś może podać mi wskazówkę, gdzie mogę dostać dobrą pożyczkę w dobrej stawce procentowej? Z góry dziękuję!! Pozdrowienia Bertie
cześć bertie, czasami trudno jest zrozumieć decyzje banków, masz stabilne dochody i poręczycielkę, podwójne zabezpieczenie, a mimo to odrzucenie twojego kredytu. kredyt i finanse to absolutna sprawa zaufania i niechętnie odwraca się się od własnego banku, ale tutaj pojawia się pytanie, czy nie byłoby rozsądniej zmienić instytucję. Stawki procentowe są obecnie bardzo niskie, ale mimo to warto porównać oferty i dodatkowo negocjować z bankiem. ja nie mogłem wtedy zmienić banku z różnych powodów, ale pilnie potrzebowałem kredytu na mostek finansowy. Mój bank również odmówił, a dzięki znajomemu poznałem adres doradcy finansowego. W internecie mogłem dowiedzieć się kilku szczegółów, które przekonały mnie, by zdecydować się na ten adres. jak już wspomniałem, finanse, dochody itp., własne pieniądze i kredyt to absolutna sprawa zaufania, a w ************ jestem w dobrych rękach. spróbuj, gorąco polecam. martin01

Napisany przez MThiemann
Cześć Bertie, To brzmi naprawdę dziwnie... Jako powód odrzucenia Twojego wniosku kredytowego mogę sobie jedynie wyobrazić, że masz wpis w Schufa, że twoje stałe dochody mogą nie wystarczać na pokrycie wszystkich wydatków, w tym nowej raty kredytowej, albo że twoje doświadczenia z bankiem doprowadziły go do podjęcia tej decyzji. Czy kiedykolwiek zamawiałeś własne sprawozdanie z Schufa i znasz jego zawartość? W przeciwnym razie polecam również przeprowadzić porównanie online w kilku bankach. Nie ponosisz w ten sposób żadnego ryzyka ani kosztów, a decyzje kredytowe są zazwyczaj podejmowane w ciągu kilku sekund do kilku minut. Tutaj znajdziesz porównanie online kredytów ratalnych. Pozdrowienia M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata