Bertie pisze:
Drodzy Użytkownicy Forum Finansowego,
Potrzebuję pożyczki na projekt finansowy na okres 3 lat. Moje domowe bank odmówił niestety udzielenia pożyczki. Mam stabilne dochody od wielu lat. Nawet poręczycielka nie zainteresowała mojego domowego banku.
Ktoś miał podobne doświadczenia? Czy ktoś może podać mi wskazówkę, gdzie mogę dostać dobrą pożyczkę w dobrej stawce procentowej? Z góry dziękuję!!
Pozdrowienia
Bertie
cześć bertie,
czasami trudno jest zrozumieć decyzje banków, masz stabilne dochody i poręczycielkę, podwójne zabezpieczenie, a mimo to odrzucenie twojego
kredytu.
kredyt i finanse to absolutna sprawa zaufania i niechętnie odwraca się się od własnego banku, ale tutaj pojawia się pytanie, czy nie byłoby rozsądniej zmienić instytucję. Stawki procentowe są obecnie bardzo niskie, ale mimo to warto porównać oferty i dodatkowo negocjować z bankiem.
ja nie mogłem wtedy zmienić banku z różnych powodów, ale pilnie potrzebowałem
kredytu na mostek finansowy. Mój bank również odmówił, a dzięki znajomemu poznałem adres doradcy finansowego. W internecie mogłem dowiedzieć się kilku szczegółów, które przekonały mnie, by zdecydować się na ten adres.
jak już wspomniałem, finanse, dochody itp., własne pieniądze i
kredyt to absolutna sprawa zaufania, a w ************ jestem w dobrych rękach. spróbuj, gorąco polecam.
martin01