Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Termin pierwszej spłaty kredytu

Napisany przez ADMCI4
W moich dużych kłopotach finansowych wziąłem kredyt w banku, który często reklamuje kredyty itp. Reklamował m.in. to, że spłatę kredytu trzeba rozpocząć dopiero trzy miesiące po wypłacie kredytu. Teraz jednak ten konkretny miesiąc jest dla mnie bardzo nieodpowiedni, ponieważ wszystkie płatności (ubezpieczenia itp.) nakładają się w tym samym czasie. Czy mogę poprosić bank o przełożenie spłaty o miesiąc, czy jestem zobowiązany do terminu określonego w umowie? Dziękuję

Napisany przez hs-makler
Cześć, Moja sugestia: porozmawiaj z bankiem. Tylko on może udzielić Ci wiążącej odpowiedzi na Twoje pytanie. Wszelkie inne informacje byłyby tylko spekulacjami, ponieważ jeden bank podejmuje decyzje inaczej, a inny z kolei inaczej.Z poważaniemHeiko Schmidt________________HS Maklerwww.hs-makler.de________________

Napisany przez blazilla
W każdym razie należy porozmawiać z bankiem, co można zrobić w tej sytuacji. Tutaj ciężko nam pomóc.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata