Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Finansowanie przekwalifikowania przez urząd pracy.

Napisany przez ADMCI4
Mam 40 lat, jestem kobietą. Zrobiłam 20 lat temu szkolenie na bankowca i od tamtej pory pracuję w dużym niemieckim banku. W przyszłym roku kończę urlop rodzicielski z moją córką i muszę wrócić do mojego zawodu. W międzyczasie zainteresowałam się bardziej obszarem społecznym i chciałabym przebranżowić się w tym obszarze. Czy mam szansę na sfinansowanie tej przekwalifikacji przez urząd pracy lub może inną instytucję? Pozdrowienia, Geli1969

Re: Finansowanie przekwalifikowania przez urząd pracy.

Napisany przez Ramses_4
Cześć Geli1969, najlepiej skontaktuj się po prostu z urzędem pracy i zapytaj tam. Zazwyczaj jednak jest to możliwe, jeśli masz możliwość powrotu do swojego starego zawodu, ale nie jestem tego całkowicie pewien. Wiem tylko, że osoby trudne do zatrudnienia lub ludzie, którzy ze względów zdrowotnych nie mogą już wykonywać swojego zawodu, otrzymują jakąś pomoc finansową. Tak jak mówię, najlepiej zadzwoń po prostu i zapytaj. Mam nadzieję, że mimo wszystko mogłem trochę pomóc :-) Pozdrowienia, Ramses_4

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata