Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Skutki kryzysu finansowego w Dubaju na giełdę niemiecką

Napisany przez ADMCI4
Cześć kochani! Posiadam akcje kilku renomowanych niemieckich firm, które działają także na całym świecie. Po tragicznym spadku zeszłego roku cieszyłem się, że wreszcie odrobiły straty. Czy teraz muszę obawiać się, że moje akcje znów pójdą na dno, ponieważ kursy gwałtownie spadły w Dubaju? Czy to raczej przejściowy kryzys czy możemy się spodziewać ponownego kryzysu finansowego w dłuższym okresie? Pozdrawiam, KnechtRuprecht

Re: Skutki kryzysu finansowego w Dubaju na giełdę niemiecką

Napisany przez blazilla
KnechtRuprecht pisze: Czy teraz muszę obawiać się, że moje akcje znów spadną na dno, ponieważ kursy wszystkich spadły w Dubaju? Czy to raczej chwilowe załamanie, czy należy teraz spodziewać się ponownego kryzysu finansowego na dłuższą metę?
Myślę, że głównie dotknięte są papiery wartościowe banków (też to zauważyłem). Dlatego powiedziałbym na razie: zachowaj spokój, zwalczyj szok. Trzymaj papiery, ewentualnie nawet dokupuj. Ale jak już powiedziałem, przede wszystkim myślę, że dotknięte są głównie banki.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata