- śr sty 11, 2006 2:32 pm
Dziś trochę słabnie, ponownie wprowadzono małe zlecenie na poziomie 236.
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
Labe pisze: Mam wrażenie, że powietrze zaczyna się kończyć, nadal wierzysz w wyższe kursy do końca miesiąca? Gdzie widzisz akcje pod koniec 2006 roku? Dzięki za Twoją opinię.Akcje stoją mniej więcej tam, gdzie były rok temu... Dlaczego? Firma jest przecież teraz więcej warta po restrukturyzacji, prawda? Stan na koniec 2006 roku: około 299,95.- -> Przejście przez próg 300 będzie trudne do osiągnięcia do końca roku
cybercrash pisze: Za dużo plotek wokół SwissLife, szybko znowu się oddalił, co najmniej równie interesujące jest Zurich Insurance (osłabione!). Wartości ubezpieczeń pozostają zmienne. Swiss Life teraz zmierza w górę do oporu na poziomie 280, a potem znowu wróci w dół. Spójrzcie na bardzo solidny kanał trendu! Tak robiłem moje bardzo trafne prognozy, dopóki trzyma się trend kanał, to jest jak gra z dziećmi, zalecenie zakupu dla bojaźliwych hazardzistów Swiss Life było w każdym razie na miejscu.przeszedłem długi bieg i teraz jestem na zewnątrz. Jeśli nadal jest tam 10 lub 12% do zdobycia, chętnie oddam je kupującemu moich akcji. Ryzyko odwrotu staje się większe i im bardziej jest chwalona firma, tym bardziej obowiązuje znane powiedzenie: Uważaj!
richard100 pisze: Dzisiaj sprzedałem część akcji po 301.50 Nadal mam zaległości. Pozdrowienia RichDzisiaj odkupiłem moje ukochane SLHN po cenie 286.50 Być może za wcześnie?? Oczekiwane odszkodowanie w wysokości 5Fr. nadal niezapłacone.. :wink: Zobaczymy. Pozdrowienia Rich
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata