Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Odmowa finansowania samochodu bez uzasadnionego powodu.

Napisany przez ADMCI4
Dobry wieczór! Po tym, jak przez ostatnie lata wydałem szalone pieniądze na różne naprawy mojego starego samochodu, postanowiłem przede wszystkim z przyczyn ekonomicznych kupić nowy samochód. Ale jedynie poprzez finansowanie. Początkowo myślałem, że to nie będzie problem.....Mimo że mam jedynie niewielki inny kredyt (3200 euro) i nie mam negatywnej historii w BIK, to jednak dealer samochodowy, przez którego chciałem sfinansować zakup, poinformował mnie niestety, że nie zostało mi to sfinansowanie zatwierdzone. Niestety, nie otrzymałem konkretnej informacji na temat potencjalnych przyczyn, zawsze tylko: tak być może....., ewentualnie....... Co mógłby być przyczyną w moim przypadku???

Napisany przez 2Escorpio
Tużnbsp;ma wiele czynników, które mogą odgrywać rolę, na przykład kredyty, które jeszcze nie zostały wpisane do Schufa, problemy z płatnościami w bieżącym kredycie (nawet jednorazowe / miesięczne opóźnienie). Niewystarczające dochody, brak stałego umowy o pracę lub zbyt wiele zapytań w Schufa w ostatnim czasie, itp.

Napisany przez TigerExpert
Istnieje wiele możliwości odrzucenia. Być może spróbuj gdzie indziej otrzymać kredyt.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata