Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Banki internetowe

Napisany przez Lilith1976
Cześć wszystkim, Szukam teraz banku bezpośredniego, któremu mogę powierzyć część moich pieniędzy. W sieci odkryłem wiele banków bezpośrednich i nie mogę się zdecydować. Przed rozpoczęciem, dla mnie nie tylko oprocentowanie jest ważne, ale również cały pakiet, taki jak na przykład obsługa, musi być odpowiednia. Może możecie mi pomóc? Który bank bezpośredni byście polecali i przede wszystkim dlaczego? Już nie mogę się doczekać waszej pomocy, tymczasem moje pieniądze pozostaną grzecznie w starym banku. Pozdrowienia Lilith

Napisany przez ProperSoul
Cześć, obecnie mam konto oszczędnościowe w 1822direkt, 100% spółce-córce Frankfurter Sparkasse. Przed założeniem konta nie miałem kontaktu z obsługą. Niemniej jednak muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z obsługi klienta: miłe i kompetentne osoby po drugiej stronie linii. konto, które mam, nazywa się 1822direkt CashSkyline i na razie mogę je tylko polecić. Pozdrowienia ProperSoul

Napisany przez Doso
Od około 3 lat jestem klientem ING-Diba. Mam konto oszczędnościowe oraz od 2 lat także konto osobiste. Warunki są korzystne, a za każdym razem, kiedy potrzebowałem pomocy, obsługa była szybka i bezproblemowa. Przykład: Moja karta Visa (Debit) była lekko uszkodzona i niektóre bankomaty miały problem z jej przyjęciem. Po wysłaniu wiadomości przez bankowość internetową, tydzień później dostałem nową kartę pocztą - za darmo. Mój znajomy ma konto w DKB, która ma chyba (prawie) najlepsze warunki dla kont osobistych. Również on ma same pozytywne opinie. Przydatne i neutralne porównanie znajdziesz na stronie modern-banking.de - Porównanie banków internetowych i brokerów online

Napisany przez ramonciko
Ja też jestem w Diba. Obsługa i warunki bardzo dobre

Napisany przez yamahama
Moim zdaniem, duże banki internetowe nie różnią się zbytnio. Jestem klientem zarówno ING-DiBa, jak i DKB i nie mam zastrzeżeń ani do jednego, ani do drugiego banku. O ile nie wybierzesz zbyt nowego/małego banku, zasadniczo powinieneś być bezpieczny.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata