Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Żadnych strat więcej - System Shadow Trend

Napisany przez shadowtrend
Cześć wszystkim, chcielibyśmy tu zasygnalizować, że istnieje system, który pozwala uniknąć strat na giełdzie. Ten system działa we wszystkich rynkach i jest w gruncie rzeczy bardzo łatwy w użyciu. Prawie genialne zarządzanie pieniędzmi sprawia, że można zacząć na nim zarabiać już od pierwszego miesiąca, inwestując bardzo niewielką ilość. Rynek ciągle się zmienia, dlatego każda transakcja ma obliczane indywidualnie stop loss oraz take profit, lub wybierane są tylko te transakcje, które pasują do określonego schematu. W tym systemie nie używamy żadnych wskaźników, które w zasadzie nic innego nie robią, jak tylko śledzą historię cen. Pozycje na noc są w tym systemie rzadkością, a przy dokładnym stosowaniu w ogóle niez możliwe. Oczywiście pracujemy tak samo uczciwie jak ten system i zdajemy sobie sprawę, że nie można reklamować systemu obietnicą zysku, dlatego każdy zainteresowany tym systemem może się skontaktować poprzez prywatną wiadomość, wtedy żadne pytanie nie pozostanie bez odpowiedzi. Między innymi ujawnimy wiele informacji o brokerach, którzy nie wypłacają pieniędzy i dlaczego tak jest. Rzeczy, które są niebezpieczne do mówienia publicznie, dlatego prosimy o zrozumienie, że niektóre sprawy lepiej nie należą do dyskusji publicznej, ale powinny być omawiane prywatnie.

Napisany przez CFO
@admin nowy oszustwo. zobacz link Wskazówka Nie ma już strat - System Shadow Trend - Aktienboard lub Amerykanie są już trochę dalej Umieszczanie transakcji Forex za pomocą systemu TREND SHADOW Forex Trading Tips Moja rekomendacja: Ten post nie zasługuje na miejsce na forum i powinien zostać usunięty Pozdrowienia CFO

Nie, to nie jest nasz system, Amerykanie tego nie wymyślili

Napisany przez CFO
@shadowtrend Na akcjeboard udało ci się przynajmniej przez ponad godzinę zachować temat. Tutaj natomiast nadal grasz - jednak raczej jako rozrywka dla ludu. Tutaj też obowiązuje cytując: Cześć wszystkim, chcielibyśmy tu podkreślić, że istnieje system.......... kto ...... podkreśla to.... i ........ podkreśla, że....... nie może odróżnić, ten też nie może odróżnić zysku od straty. Do tej pory było zabawnie, od teraz będzie to żmudne. Znajdź następne forum, zanim twój post zostanie usunięty lub zatrzymany. Pozdrawiam CFO

No cóż, mają dużo czasu, aby uzewnętrznić się nad wpisami innych ludzi, albo są już naprawdę sukcesem, albo po prostu nie mają nic lepszego do roboty...ja osobiście jestem bardzo zadowolony z tej rozrywki, ponieważ udane osoby kompromitują się codziennie i zupełnie im to nie przeszkadza

Napisany przez CFO
....i masz czas, aby zasmiecać liczne fora....... Być może znajdziesz jakiegoś głupka, który zainteresuje się twoim cudownym pomnażaniem pieniędzy. Trzeba naprawdę sporo pewności siebie albo duża dawka głupoty, żeby publikować takie bzdury. Mam nadzieję, że administratorzy tego forum przeczytali wystarczająco dużo i usuną wpisy, bo teraz naprawdę nic mądrego już stąd nie wyjdzie. Daj znać, czy takiego frajera znalazłeś, z twoim systemem.

Napisany przez EuroPaule
Cześć, Ogłoszenia z treścią: Osiągamy wyższe zyski niż obligacje państwowe bez ryzyka strat pojawiały się, jak na pewno wiesz, już wiele razy w przeszłości. Żadne z tych modeli nie zadziałało z perspektywy inwestora. Konkretne pytanie: W czym jesteście lepsi od innych? Konkretna odpowiedź? Pozdrowienia, Paule

Nie jesteśmy lepsi od innych, po prostu nie handlujemy na ślepo, chociaż nie ma nic do handlowania, ani nie handlujemy ślepo na podstawie jakichkolwiek wskaźników, co wcześniej czy później prowadzi tylko do nieszczęścia. Ten system handluje wszystkimi wybiciami, i zupełnie nie ma znaczenia na jakim rynku, ponieważ działa wszędzie. Ponieważ rynek ciągle się zmienia, a z powodu wydarzeń ekonomicznych niektóre dni przynoszą więcej zysków niż inne, każda transakcja musi być obliczona na podstawie wolumenu, w oparciu o to, co daje rynek, obliczane są także poziomy TP i SL. System dokładnie pokazuje, kiedy naprawdę warto wejść na rynek, i z góry wiadomo, ile będzie można zarobić na koniec dnia po obliczeniu transakcji. System generuje codziennie przynajmniej ……… w jednej parze walutowej. Od początku tego tygodnia, to było praktycznie z minimalnym ryzykiem w 4 dni ……… i to tylko w tym tygodniu. Z maksymalnie wykorzystanym marginesem ………. Te transakcje odbywały się głównie bezpośrednio po otwarciu europejskiego rynku rano około godziny 8, i do południa już się zakończyły. To w ogóle nie ma nic wspólnego ze skalpowaniem. Każda transakcja ma stały poziom TP i SL wynoszący co najmniej ………, z których codziennie ma miejsce ……… transakcji. Nie zalecamy korzystania z Metatradera, …………………………………………� �… działa. Żadne banki nie pracują z Metatraderem, jeśli bank korzysta z automatycznych systemów handlowych, te posiadają interfejs API, który jest powiązany z kontem brokera. Istnieje wystarczająca liczba brokerów, którzy nie wypłacają zysków, jeśli ktoś ………………………………….. Wówczas słyszy się rzeczy takie jak………………………………………� �……………………., w każdym razie wszystko jest zawsze pięknie ubarwione, tylko pieniędzy nie ma. Czy niektórzy brokerzy zwiększają spread podczas szybkich ruchów rynkowych, jeśli ma się zamiar …………….. Tps są częściej …………………………………� �……, jeśli korzysta się z niewłaściwego brokera. Rzeczy, które mogą nam sprawiać problemy, bo publicznie o nich rozmawialiśmy, zostały zastąpione ….. w tekście

Napisany przez CFO
.....handlujemy nie na ślepo, nawet gdy nie ma nic do handlowania, albo handlujemy na ślepo, kierując się jakimiś wskaźnikami........ Nie, my po prostu piszemy, nie włączając mózgu. Chyba jedynym istotnym zdaniem w tych zamieszaniach jest: System pokazuje dokładnie, kiedy warto wejść na rynek, i już wcześniej wiadomo, ile zarobi się pod koniec dnia po zakończeniu transakcji. Kolejna osoba odkryła cudowną maszynę do pomnażania pieniędzy (zobacz również wpis o Dividium). Nic dziwnego, że shadowtrend jest już zablokowany na wielu forach. Kiedy będzie tak samo tutaj? Pozdrowienia CFO

Napisany przez blazilla
Być aktywnym na rynku finansowym bez ponoszenia strat jest niestety niemożliwe. Tego można się szybko nauczyć. Wygląda na to, że ty jeszcze tego nie opanowałeś. Może jeszcze raz usiądź do książek.

Cześć, niestety nie mam teraz czasu, żeby szukać błędów ortograficznych, i wszystko zależy od tego, co rozumiesz przez brak strat, gdy inteligencja tutaj zostanie uruchomiona na pełnych obrotach, można by pomyśleć, że oznacza to brak dni strat, ponieważ transakcje ze stratami zawsze są odkupywane... Zarabianie pieniędzy lub dzielenie się informacjami, jak to działa, wydaje się być zabronione, zawsze trzymaj się koła światła codzienności Ale jestem podekscytowany, jako osoba odnosząca sukcesy teraz wiem, że powinienem trzymać się z dala od takich stron dyskusyjnych. Więc jeśli nie zostanę szybko zablokowany, co jeszcze mogę zrobić lub kogo muszę obrazić, żeby to się stało

Napisany przez CFO
Wtedy znaleźlibyśmy się znowu na etapie początkowym Dividium. Dokładnie przeczytaliśmy wyjaśnienia shadowtrend. Istotne jest jedno zdanie: System pokazuje dokładnie, kiedy warto wejść na rynek, i już z góry wiadomo, ile będzie się zarabiać podczas każdej sesji. Pod pojęciem zarabiania rozumiem zarabianie pieniędzy, tak jak wspomniano w cytacie - każdego dnia handlowego - czy coś przeoczyłem? Najlepiej, jeśli shadowtrend zachowa to dla siebie, tylko wtedy jego udane życie będzie jeszcze bardziej udane. Mam nadzieję, że shadowtrend dotrzyma swojej groźby i będzie trzymał się z daleka od tego forum. Nie zawsze jest potrzebne obrazy, aby zostać zablokowanym. Zwykle wystarcza niesolidna oferta.

Ok, administrator mówi, że powinienem powiedzieć, co mamy do zaoferowania. Na prośbę każdemu możemy przesłać oświadczenie. Posiadamy własny serwer i jesteśmy w stanie przyjmować pojedyncze konta handlowe na tym serwerze. Istnieje możliwość handlowania u dowolnego brokera. Każde konto zintegrowane na naszym serwerze jest kopiowane przez nas za pomocą jednego kliknięcia, wymagana jest jedynie osobna dostosowanie wielkości partii do wielkości konta. Serwer jest stale monitorowany podczas otwarcia pozycji, jednak codziennie wczesnym rankiem przed otwarciem rynku europejskiego wchodzimy do pracy, a zwykle do południa transakcje są już zrealizowane.

Napisany przez CFO
@shadowtrend Admin uważa, że ​​to ofertę tutaj powinna być ujawniona, a nie udzielana w odpowiedzi na prośby o jakiekolwiek oświadczenie. Ponadto zastanawiam się, z iloma promilami ten tekst został napisany. Albo być może jestem zbyt głupi, aby zrozumieć to supergenialne system i konstrukcje zdania. W przeciwieństwie do Ciebie, ja nie wchodzę zawsze rano na otwarcie europejskiego rynku, ja wchodzę, gdy czytam taki bezsensowny tekst. Graj dalej na swoim serwerze z właściwymi liczbami na loterii, ale oszczędź społeczność forum finansowego takimi postami. Pozdrowienia, CFO

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata