Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Procurrex.com - darmowa e-waluta

Napisany przez Laco
Cześć wszystkim tutaj, właśnie znalazłem dobrą alternatywę dla Liberty Reserve albo Perfectmoney i podobnych. Procurrex jest całkowicie bezpłatny!!! Właśnie przelałem tam 3000 EUR, przelew był błyskawiczny i naprawdę za darmo. Serdecznie polecam! Laco

Napisany przez bruni
Laco pisze: Cześć wszystkim, właśnie znalazłem dobrą alternatywę dla Liberty Reserve lub Perfectmoney oraz podobnych. Procurrex jest całkowicie darmowy!!! Właśnie przelałem tam 3000 EUR, wszystko poszło bardzo szybko i jest naprawdę za darmo. Gorąco polecam! Laco
Cześć Laco, dobry pomysł - chyba trzeba mieć dostawcę usług wymiany walut dla Procurrex. Kogo mógłbyś polecić? Pozdrawiam, bruni

Napisany przez ADMCI4
Laco pisze: Cześć wszystkim, właśnie znalazłem dobrą alternatywę dla Liberty Reserve lub Perfectmoney i podobnych. Procurrex jest całkowicie darmowy!!! Właśnie przelałem tam 3000 EUR, wszystko poszło bardzo szybko i naprawdę za darmo. Serdecznie polecam! Laco
Cześć Laco, mam ten sam problem, potrzebuję takiego konta, zarejestrowałem się w Procurrex, mam konto, ale wszystko jest niestety po angielsku. Chcę tam przelać pieniądze, może mi pomożesz, jak to zrobić. Dzięki. Pozdrowienia Reinhardpeter51

Napisany przez Kiki
Cześć Laco, przeczytałem, że dobrze znasz się na dokonywaniu wpłat na konto Procurre. Chciałbym także wpłacić pewną kwotę, ale nie wiem, jak przelać pieniądze z mojego banku domowego! Czy mógłbyś mi dać wskazówkę? Byłbym bardzo wdzięczny! Kiki

Napisany przez Laco
Cześć wszystkim! Więc krok 1. wybierz wymiennika. Obecnie korzystam z Topex24. Jest szybki i naprawdę tani dla przekazów. Teraz należy założyć konto w Topex, je aktywować i zalogować się. Następnie przejdź do linków e-CURRENCY BUY w menu. Następnie wybierz BUY OPTIONS i wybierz wire. Następnie wybierz RECEIVE i wybierz Procurrex. Następnie wpisz kwotę w polu I wil receive amount, ile chcesz załadować na konto Procurrex. System automatycznie oblicza również opłaty za przetwarzanie. Następnie kliknij na CLICK HERE TO REGISTER i w kolejnym formularzu wpisz dane bankowe i dane konta Procurrex. Na dole wybierz, czy chcesz otrzymać Procurrex w USD czy EUR. Następnie potwierdź, a na e-mail otrzymasz dane do przelewu. Następnie po prostu udaj się do banku, wykonaj przelew, a zwykle w ciągu 3 dni pieniądze trafiają na moje konto Procurrex. To tak proste.

Napisany przez ADMCI4
A co mam wpisać w polu E-Payment

Napisany przez Laco
Tak, to zależy od tego, jaką e-walutę chcesz kupić... ponieważ tutaj chodzi o Procurrex, napisz Procurrex.

Napisany przez Bodensee1000
Laco pisze: Cześć wszystkim, właśnie znalazłem dobrą alternatywę dla Liberty Reserve lub Perfectmoney oraz innych podobnych. Procurrex jest całkowicie darmowy!!! Właśnie przelałem tam 3000 EUR, wszystko poszło błyskawicznie i naprawdę za darmo. Gorąco polecam! Laco
Cześć Laco Jak długo trwało, zanim otrzymałeś swoje pieniądze na Procurrex? Ponieważ mieszkamy w Niemczech i mamy tylko €, czy musimy ustawić euro u dołu czy dolary? Czy można również wysłać kwotę w euro? Będę wdzięczny za informację. Pozdrowienia Dieter

Napisany przez heibi01
Cześć Mam pytanie. Czy ktoś już dokonywał wymiany na topex24? Na przykład z Pecunix na LR. Ponieważ można tam naprawdę zarobić. Dostajesz +5% przy wymianie. Jak to działa? Nie mogę sobie poradzić. Już rozmawiałem z pomocą techniczną topex24, mówią, że to jest moja wina; przeglądarka lub ustawienia przeglądarki. Jednak nie mogę znaleźć rozwiązania. Próbowałem różnych przeglądarek i ustawień przeglądarki, ale to nie działa. Wszystkie inne wymiany, których potrzebuję, działają, na przykład e-cardone, ALERTEXCHANGER.com, AlertPay, Liberty Reserve, Pecunix, wszystkie działają, tylko topex24 nie. Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrowienia, heibi01

Napisany przez Laco
U mnie trwa 3-4 dni, zanim moje pieniądze tam dotrą. W Topex można wysyłać zarówno EUR, jak i USD, przyjmują oba! W zamówieniu można wybrać, czy chce otrzymać USD lub EUR w Procurrex. Co do oferty - tak, widziałem ją, ale wolę jednak Procurrex. W każdym razie jeśli ktoś chce kupić LR, to dlaczego nie, 5% bonus jest naprawdę dobry! Nigdy nie miałem żadnych problemów z Topex24, wszystko działa dobrze. Nie mogę ci powiedzieć Heibi, dlaczego u ciebie nie działa... Co dokładnie nie działa? Nie możesz w ogóle się zalogować, czy nie wiesz co dalej?

Napisany przez heibi01
Cześć Laco Dziękuję bardzo za Twoją odpowiedź. Zalogowanie się nie stanowi problemu. Złóż zamówienie zakupu również bez problemu. Miejsce, w którym mam problemy, to zamówienie wymiany e-waluty. Okno 1 działa. Mogę tam wprowadzić wszystkie dane. Następnie naciskam przycisk CLICK HERE TO REGISTER YOUR EXCHANGE ORDER Teraz pojawia mi się następujące okno, patrz zrzut ekranu w załączniku. Nie mogę przejść dalej, ponieważ chcę złożyć zamówienie wymiany, a nie zakupu. Czy mógłbyś mi powiedzieć, dlaczego tak się dzieje. Napisałem już do obsługi Topex24 i dołączyłem zrzut ekranu. Otrzymałem następującą odpowiedź: Drogi Panie Binz, nasz system działa poprawnie, problem wynika z przeglądarki lub jej ustawień. Dziękuję. Próbowałem już różnych przeglądarek i ustawień przeglądarki (IE8, Firefox i Opera). Zawsze pojawia się to samo okno. Mam nadzieję, że możesz mi pomóc. Dzięki heibi01 (Heini Binz)

Napisany przez heibi01
Cześć Laco zamówienie wymiany walut elektronicznych działa ponownie na topex24.com, ale zamówienie sprzedaży walut elektronicznych nie działa! Pozdrowienia heibi01

Napisany przez Laco
Heibi, nie mam pojęcia. Zawsze robiłem tylko wire, ale strona działała doskonale. A PROPO - teraz kupiłem 2000 LR USD i odebrałem mój bonus! Naprawdę świetnie, można naprawdę zarabiać pieniądze praktycznie za nic!

Napisany przez Berza1
Cześć! Czy ktoś z was może mi pomóc?! Próbowałem przelać pieniądze na Procurrex ponad tydzień temu za pośrednictwem Topex24. Pieniądze zostały pobrane z mojego konta bankowego, wysłałem potwierdzenie mailem do Topex i teraz zamówienie (przelew bankowy na Procurrex) na Topexie jest oznaczone jako Oczekujące. Jednak minęło już ponad tydzień!!! Skontaktowałem się również już 2 razy z Topex, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Czy ktoś z was może mi powiedzieć, czy muszę coś jeszcze zrobić, aby inicjować przelew na Procurrex?? DZIĘKUJĘ!!!!

Napisany przez heibi01
Cześć Berza1 Czy wszystko zrobiłeś dobrze? Memo Twojego przelewu bankowego:.............? na przykład wpisz swoje ID konta-Nazwa użytkownika w zamówieniu bankowym. To jest ważne, w przeciwnym razie nie będą w stanie przyporządkować przelewu do Ciebie!! Prawidłowe konto w Topex24? Dla USD to 673733-0000 Dla ERU to 763733-0001 Kod SWIFT: BKNZN22 Nazwa beneficjenta:...................? Sprawdź to jeszcze raz wszystko. Pozdrowienia heibi01

Napisany przez Berza1
Cześć! Dzięki za szybką odpowiedź. Sprawdziłem teraz wszystko ponownie za pomocą danych, które otrzymałem w e-mailu od Tope24. Dane bankowe są poprawne. Podałem również moje ID konta i nazwę użytkownika, a następnie wysłałem ponownie wymagany e-mail potwierdzający z podaniem kwoty, nazwy użytkownika konta i daty przelewu pod adres wskazany - i to było 25.04. Powoli zaczynam się zastanawiać, gdzie są moje pieniądze???

Napisany przez heibi01
Cześć Czy wysłałeś mail z potwierdzeniem na ten adres service@topex24.co.nz czy może na wire@service@topex24.co.nz? Czy napisałeś do nich również swoich problemów za pomocą Kontakta nas, a następnie FORMULARZ KONTAKTOWY? Nie zapomnij podać kwoty, nazwy konta, Jeśli nie dostaniesz odpowiedzi od działu SPRZEDAŻY, spróbuj skontaktować się z ADMINISTRACJĄ, Bądź uparty i pisz raz za razem. OK Mam nadzieję, że się uda.

Napisany przez Berza1
Cześć Heibi01! Pieniądze są teraz na Procurrex - byłem chyba trochę zbyt niecierpliwy! DZIĘKUJĘ ci jeszcze raz za szczegółowe wyjaśnienia! Pozdrawiam, Berza1

Napisany przez peba59
Cześć, Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Przesłałem przelew do procurrex poprzez Topex24 ponad 4 tygodnie temu. Pieniądze do dzisiaj nie dotarły, sprawdziłem dane przelewu kilka razy i są poprawne. Nie wiem, ile emaili już wysłałem do Topex24, również poprzez kontakt, ale do dzisiaj nie dostałem żadnej odpowiedzi. Czy ktoś może mi poradzić, co jeszcze mogę zrobić? Już nie wiem, co robić i będę wdzięczny za każdą odpowiedź. Pozdrowienia, peba59

Napisany przez heibi01
Cześć peba59 Czy to przeczytałeś? Wszystkie opłaty bankowe muszą być pokryte przez klienta! Nie zawiera żadnych opłat bankowych! KUPNOTA KUPNA NIEDOSTĘPNA !!!! JESTEŚMY W PROCESIE PRZEPROWADZKI DO SZYBSZEGO BANKU !!!! PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ (OKOŁO 1-2 TYGODNIE) !!!! DZIĘKUJEMY ZA ZROZUMIENIE !!!! Pozdrowienia heibi01

Napisany przez e-toro.de.tl
Hehe ktoś znów nie przeczytał dokładnie... Pozdrowienia e-toro.de.tl

Napisany przez peba59
Cześć heibi01, nie, jeszcze tego nie czytałem. Ale mimo wszystko - ponad 4 tygodnie na transakcję to trochę za dużo, nie sądzisz? Pozdrowienia, peba59

Napisany przez ratisbona
Na temat Procurrex i proste rozwiązanie: Musisz tylko przeciągnąć sutkę przez otwór i kręcić małą korbką aż do góry, wtedy natychmiast pojawi się strzałka................

Napisany przez Susan1
Cześć heibi01, Dziękuję za Twoje odpowiedzi dotyczące Topex24. 1 sierpnia, 2010 przelałam 100$ z Procurrex na LibertyReserve. Pieniądze wciąż są w fazie oczekiwania! - Gdy wypełniam formularz kontaktowy, nie pojawia się pole ani numer - Enter sequence of numbers displayed in box directly above. - Być może dlatego nic nie dochodzi do Topexu. W każdym razie, nie dostałam odpowiedzi na moje 5 zapytań. Status Pending widnieje w moim koncie Topex, nie dostałam maila, to był po prostu transfer z Procurrex do LibertyReserve. Czy popełniłam błąd? Dzięki za Twoją odpowiedź Pozdrowienia, Susan1

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata