Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: ubezpieczenie samochodu osobowego na Mercedesa w styczniu 2010 roku.

Napisany przez ADMCI4
Od około pół roku prowadzę sklep z kwiatami, który prosperuje. Na początku dokonywałam zakupów i dostaw z kombi, ale teraz to już nie wystarcza. W zeszłym tygodniu zwróciłam uwagę na Mercedesa Viano, który chciałabym kupić w styczniu. Chciałabym jednak wiedzieć z góry, ile to mnie będzie kosztować. Ile wyniosą podatki i około ile kosztować będzie ubezpieczenie Mercedesa Viano sprzed 4 lat. To jest dla mnie istotne przed zakupem. Dziękuję za pomoc, Evelynrose

Napisany przez hs-makler
Cześć, Obliczenie rocznej składki ubezpieczeniowej dla pojazdu nie może być oparte wyłącznie na nazwie modelu. Istnieje kilka innych czynników, które należy wziąć pod uwagę. Pozdrawiam Heiko Schmidt ________________ HS Makler www.hs-makler.de ________________

Napisany przez ProperSoul
Cześć, jeśli chcesz wiedzieć orientacyjnie, ile kosztuje minimum ubezpieczenie dla Viano, dlaczego nie spróbujesz porównania online bez zobowiązań?Na przykład tutaj: https://tinyurl.com/ngy7bj... Po prostu wprowadź kilka danych i zobacz.Powodzenia w interesach!Pozdrawiam.ProperSoul

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata