Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Produkt strukturyzowany

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim Czy znacie jakiś strukturyzowany produkt, w którym otrzymuję akcje, jeśli kurs przekroczy ustaloną wartość? Coś w rodzaju odwróconego produktu goal. Otrzymuję premię opcji, a na wygaśnięciu akcje, jeśli kurs jest wyższy niż ustalona wartość, lub pieniądze, jeśli kurs jest niższy niż ustalona wartość.

Napisany przez richard100
Cześć Peitschi, Nigdy o tym nie słyszałem. Ciekawe pytanie. :lol: Pozdrowienia, Rich

Napisany przez ADMCI4
Ja nie, ale jestem ciekawy odpowiedzi. Chcesz trzymać akcje, gdy rosną, a odebrać pieniądze, gdy spadają, żebyś mógł kupić akcje taniej. I to z rabatem. Może odpowie ktoś z Tel Awiwu. Lancelot

Napisany przez Karat
www.zertifikatejournal.de lub www.abnamrozertifikante.de Być może tam znajdziesz to, czego szukasz. Pozdrowienia Karat

Napisany przez richard100
Cześć Lancelot Oczywiście, masz rację. Pięciu kurczaków za bułkę chleba raczej nie znajdziesz na giełdzie. ? Takiego czegoś prawdopodobnie nie ma. Pozdrowienia, Rich

Napisany przez ADMCI4
Tak, byłoby naprawdę łatwe, gdyby inwestycje mogły być z góry uznawane za pewne zwycięzce.

Napisany przez speedskater
peitschi pisze: tak, byłoby po prostu proste, gdyby załączniki mogły być księgowane jako pewniaki.
To jest możliwe tylko w bardzo ograniczonym stopniu. Ale nim te nieprawidłowości zauważą drobni akcjonariusze jak my, duże firmy arbitrażowe już dawno się obłowili i my możemy tylko patrzeć w próżnię! Zawsze to samo! :twisted:

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata