Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Ochrona ubezpieczeniowa w ubezpieczeniu samochodu pomimo opóźnionej płatności składek?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, mam dość żenujące pytanie. Moje ubezpieczenie samochodu jest tak drogie, że pobieram je miesięcznie. Nawet wtedy składka nadal jest bardzo wysoka, 122 euro miesięcznie. Z przerażeniem odkryłem, że w tym miesiącu moje bank nie zrealizował obciążenia, ponieważ na moim koncie nie było wystarczających środków. Przelew mogę niestety dokonać dopiero w przyszłym tygodniu. Czy bank w ogóle może odmówić realizacji takiej polecenia zapłaty? A czy mam w międzyczasie mimo wszystko ochronę ubezpieczeniową, jeśli działo się coś z samochodem? Pozdrawiam, Themagicman

Re: Ochrona ubezpieczeniowa w ubezpieczeniu samochodu pomimo opóźnionej płatności składek?

Napisany przez hs-makler
Jeśli saldo konta jest niewystarczające, bank może zwrócić tę płatność. Dopóki ubezpieczyciel się jeszcze nie zgłosił, otrzymujesz ochronę ubezpieczeniową. Ubezpieczyciel wyśle do Ciebie wkrótce pismo z wezwaniem do zapłaty w terminie co najmniej 2 tygodni.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata