Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: pożyczka na prywatny zakup samochodu w 2010 roku.

Napisany przez ADMCI4
W gazecie przeczytałem, że banki teraz wydają się znów nieco łaskawsze w udzielaniu kredytów. Byłoby to dla mnie dużą korzyścią, ponieważ planuję zakup samochodu w 2010 roku, który zostanie sfinansowany. Ponieważ już trochę planuję, chciałbym wiedzieć, czy ktoś zna korzystne banki, które nie boją się udzielić mi finansowania samochodu w wysokości około 18000 euro. Jestem wdzięczny za każdą radę, Miłośnik samochodów

Re: pożyczka na prywatny zakup samochodu w 2010 roku.

Napisany przez MThiemann
Cześć Carfan, Możesz to łatwo i szybko sprawdzić samodzielnie. Za pomocą porównania kredytów ratunkowych online na mojej stronie internetowej możesz złożyć swoje wstępne zapytanie kredytowe jednocześnie w maksymalnie ośmiu bankach i porównać je bezpośrednio. Decyzja o udzieleniu kredytu najczęściej zostanie podjęta w ciągu kilku sekund czy minut. Otrzymasz powiadomienie na podany adres e-mail. Nie ponosisz żadnych kosztów za to zapytanie (ani w przypadku zgody, ani w przypadku odmowy!). Wspominam o tym specjalnie, ponieważ w zeszłym tygodniu kilka firm zwróciło na siebie uwagę, pobierając opłatę za odmowę (niektóre firmy zawsze znajdują nowe metody generowania dochodów...). Pozdrowienia M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata