Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: gevopa

Napisany przez wodim
Cześć, natrafiłem na to podczas googlowania: gevopa.de Czy ktoś ma z tym doświadczenia?

Napisany przez labyfan
Cześć, wodim, Aby pożyczyć lub pożyczyć pieniądze na gevopa, trzeba się bardzo dobrze znać. Dodatkowo trzeba nawet samemu znaleźć umowę kredytową w internecie. Stworzyłem własną stronę internetową na ten temat (zobacz mój profil). Znajdziesz tam m.in. informacje na temat gevopa, ale także trzech innych operatorów tzw. giełd kredytowych. Jestem do dyspozycji, jeśli masz dodatkowe pytania.

Napisany przez wodim
No cóż, zarejestrowałem się tam, już sprawdzałem: 13 ofert pasuje do mojego profilu. Jest on jeszcze nieaktywny, w ciągu najbliższych 35 dni zostanie aktywowany, gdy przekażę 9 lub 10 €. Wtedy powinna nadejść informacja zwrotna, ale teraz także wątpię.

Napisany przez wodim
labyfan pisze: Chętnie odpowiem na kolejne pytania.
O tak, oto kolejne pytanie: Dlaczego tak zwane platformy kredytowe?

Napisany przez don-martino
To w zasadzie to samo co Smava lub Auxmoney. Zanim jednak pożyczę tutaj pieniądze, najpierw sprawdzę standardowe oferty kredytów ratalnych innych dostawców.

Napisany przez Susanne
Cześć, jestem zarejestrowany jako pożyczkobiorca w gevopa i geldmieten.de od dłuższego czasu, ale jeszcze nikt się ze mną nie skontaktował. Zastanawiam się od dłuższego czasu, czy tam naprawdę są inwestorzy. Wypróbowałem też auxmoney. Muszę powiedzieć, że mi się podoba, można obserwować, jak inwestorzy lokują środki, i pieniądze są wypłacane. Czy ktoś ma inne doświadczenia lub czy ktoś został już skontaktowany osobiście przez gevopa lub geldmieten.de?

Napisany przez Susanne
Napisałem moje doświadczenia

Napisany przez wodim
Trochę bzdur tutaj, ale ogólnie mam to uczucie.

Napisany przez ADMCI4
wodim pisze: Cześć, natknąłem się na to podczas przeglądania w Google: gevopa.de Czy ktoś ma z tym doświadczenia?
Wygląda na to, że chodzi tylko o tę niewielką składkę członkowską. Szukam 30000 € na założenie firmy. Mam 56 lat, więc bank nie chce ze mną współpracować. Dlatego spróbowałem z Gevopa. Przez wiele miesięcy nie udało mi się skontaktować z nikim. Od kilku dni odwiedza mnie doradca finansowy z Gevopa, ale nie oferuje niczego, chce tylko sprzedać, co wkrótce samo się rozpadnie, tak jak piramida finansowa. Około 2000 € możesz od razu stracić. Uważam Gevopa za zwykłe oszustwo. Choć tanie, to jeśli dużo kur zrzuca jajka, zbiera się wielki stos.

Napisany przez wodim
Obelixsteine pisze: Szukam 30 000.-€ na rozpoczęcie własnej działalności.
Hm, chętnie dowiedziałbym się więcej

Napisany przez pelzer
Zarejestrowałem się jako inwestor w Gevopa i chciałem kilka razy (2 razy) zadać pytania na adres info@gevopa.de, ale do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.

Mam wrażenie, że Gevopa chce tylko pobrać opłatę aktywacyjną w wysokości 10 euro, ale nie odpowiada na pytania, a także wątpliwe jest, czy po aktywacji klient (pożyczkobiorca) w ogóle się zgłosi.

Ale to musicie wiedzieć...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata