Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Okres wypowiedzenia dla ubezpieczenia samochodu

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Wydaje się, że przespałem czas, kiedy wszystkie możliwe ubezpieczenia reklamowały zmianę. Naprawdę chciałbym zarejestrować mój samochód w innej firmie ubezpieczeniowej ze względów kosztowych. Oczywiście, nie mogę teraz przewidzieć, czy moje zainteresowanie będzie takie samo za rok. Dlatego nie chciałbym teraz wypowiedzieć umowy na 31.12.2010 z wyprzedzeniem. Ale żeby mi to ponownie nie umknęło, czy ktoś może podać mi obowiązujący termin wypowiedzenia, który muszę przestrzegać, jeśli chcę zmienić ubezpieczyciela. Pozdrowienia, Arbo13

Re: Okres wypowiedzenia dla ubezpieczenia samochodu

Napisany przez Mike Spezi
Arbo13 pisze: Cześć! Wygląda na to, że przespałem się, gdy wszelkiego rodzaju ubezpieczyciele reklamowali zmiany. Właściwie chciałbym zarejestrować moje auto w innej firmie ubezpieczeniowej ze względów kosztowych. Oczywiście teraz nie wiem, czy moje zainteresowanie w przyszłym roku o tej samej porze będzie takie samo. Dlatego nie chciałbym wypowiadać umowy z góry na 31.12.2010. Chociaż, żeby się nie przeoczyć, może ktoś mógłby podać mi ważny termin wypowiedzenia, który muszę przestrzegać, jeśli chcę zmienić. Pozdrowienia, Arbo13
Cześć, Wypowiedzenie musi zazwyczaj być złożone u ubezpieczyciela do dnia 30.11. bieżącego roku ubezpieczenia. Istnieją jednak umowy wyjątkowe, które obejmują inne okresy umowne, ale są one raczej rzadkie. Okres wypowiedzenia zostanie przedłużony, jeśli ubezpieczyciel dostarczy Ci informację o wzroście składki z opóźnieniem lub składki wzrosły w porównaniu z poprzednim rokiem, bez twojej winy. (poprzez regulację szkód / podwyższenie klasy zniżkowej) Pozdrowienia Mike

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata