Wreszcie znowu prawdziwa twarz tej cuda Nikkei, ponownie minus 3%, obłudne uzasadnienie to nadal skandal bilansowy Livedoor. Dlatego cała
giełda upada? A gdzie są rzekomo świetne dane gospodarcze, ożywienie i tak dalej. Moje sceptyczne komentarze na temat ostatniego rozwoju! raz jeszcze się potwierdziły, szybciej niż oczekiwano. Że ten burdel jest inspirowany przez amerykańskie banki globalne, odczytuję pośrednio z burdelu opcji Hedger, który dzisiaj ma miejsce w USA. Zobacz moje komentarze na forum USA. Zawsze działa to według tego samego schematu, przyciąga kapitał i uderza pułapka w odpowiednim momencie, co najlepiej działa, gdy chciwi pracowali na kredytach! Oczekuj raczej na krótkoterminową sprawę, w zależności od tego, jak szybko akcje polecą lub jak uparcie chciwi trzymają się swoich akcji. Akcjonariusze powinni zostać odrzuceni, zbieraj tylko frakcyjne kursy w małych pakietach i trzymaj gotówkę. Manipulacja cenami ropy naftowej, manipulacja cenami złota jest inspirowana, służy globalnym bankom do zwiększenia swojego kapitału, podczas gdy dopuszczają do upadku rynki akcji! Obserwuj także Softbank, wcześniej zwrócono uwagę na niepokojącą technikę wykresową!
Znowu cieszę się, że w tej skorumpowanej japońskiej egzotycznej giełdzie, wyprzedałem ostatnią wartość na czas. Prawdopodobnie także wczoraj wprowadzone wartości amerykańskie były suboptymalnym błędem? Jednak na dokonanie ostatecznej oceny pozostały tygodnie/miesiące, w najlepszym razie lata?