Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: konto osobiste bez żadnej osobistej obsługi

Napisany przez ADMCI4
Cześć drodzy użytkownicy forum, mam po dziurki w nosie tego bezowocnego gadania bankowców i ich rzekomo klientocentrycznych ofert. Niestety nie mogę całkowicie zrezygnować z konta bankowego. Dlatego chciałbym przejść do dobrej i niedrogiej banku, który w dużej mierze rezygnuje z indywidualnej obsługi. Kto może mi polecić taki bank i podać mi ceny za prowadzenie konta tam? Takie banki istnieją, prawda? Pozdrowienia, PrimaKerl

Napisany przez Doso
www.ing-diba.de Nic nie kosztuje, na początku otrzymasz kilka reklamowych listów z ich wspaniałymi produktami - ale możesz je śmiało zignorować i wyrzucić.

Napisany przez 2Escorpio
Postbank uśmiecha się

Napisany przez VOL710
Cześć, Mogę polecić Ci norisbank. Tam masz darmowe prowadzenie konta. Przelewy stałe, przelewy, wyciągi bankowe, karta itp. - wszystko to jest w cenie. Możesz korzystać z darmowego bankowości online i telefonicznej oraz z wszystkich bankomatów Grupy Cash (Deutsche Bank, Postbank, HypoBank, Dresdner- und Commerzbank itd.) Ale zawsze masz również osobistego doradcę w oddziale. Mogę polecić, jeśli wykonujesz swoje transakcje finansowe za pośrednictwem bankowości internetowej. Naprawdę bez ukrytych opłat!!! (Brak minimalnych wpływów, brak opłat za transakcje itp.) Pozdrawiamać

Napisany przez ProperSoul
Mam jeszcze jeden as w rękawie: konto DKB-Cash, o którym możesz dowiedzieć się na przykład tutaj: https://kuerzer.de/IulKSUv0c Nic nie kosztuje, to bank internetowy i jeśli kiedykolwiek będziesz musiał zadzwonić, trafić do Call Center Brzmi jak idealny bank dla Ciebie, nieprawdaż? Pozdrowienia PS

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata