Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Oferty finansowania dla określonych kwot kredytowych.

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, kilka dni temu dostałem list od mojego związku zawodowego. Zawierał on ofertę finansowania SEB Banku. Podana została nawet konkretna suma, a mianowicie 6000 euro. Po pierwsze, chciałbym wiedzieć, skąd związek zawodowy w ogóle wziął pomysł, aby przesłać mi ofertę kredytu. Ponadto interesuje mnie, skąd wieszczą tę kwotę 6000 euro. Przecież nie mogą wiedzieć, czy byłbym w stanie ją spłacić i czy jestem godny kredytu. A może jednak...? Manolo67

Napisany przez 2Escorpio
6000 euro to nie jest nierealistyczna kwota dla kogoś, kto otrzymuje zatwierdzenie kredytu (czyli ktoś, kto ma odpowiednią zdolność kredytową, dochody itp.)... dlatego reklamuje się to w ten sposób. Jeśli po złożeniu wniosku okaże się, że nie spełniasz warunków do otrzymania 6000 euro, na przykład ze względu na złą historię w Biurze Informacji Kredytowej... to ich nie otrzymasz. Bank nie będzie do Ciebie wysyłać reklam / ofert i nie zobowiąże się do tego.

Napisany przez Mike Spezi
Można zrozumieć to z pewnością!! Związek zawodowy powinien postrzegać siebie jako solidarnego niezależnego reprezentanta interesów członków spośród pracowników! Nie rozumiem, dlaczego decyduje się stać narzędziem szwedzkiej firmy finansowej. SEB wchłonęła w 2000 roku byłą Bank für Gemeinwirtschaft i działa na rynku detalicznym od 2006 roku. Jest więc bankiem jak każdy inny! Ogólnie reklama kredytów i usług finansowych nie jest niczym złym. Jednak nie rozumiem, dlaczego ma to związek z związkiem zawodowym. Pozdrowienia mike

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata