Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Edukacja i szkolenia w dziedzinie finansów i bankowości.

Napisany przez ADMCI4
Cześć! W tym roku zdaję maturę i chciałbym następnie podjąć szkolenie w dziedzinie finansów, być może na bankowego. Jednak zupełnie nie mogę sobie wyobrazić, że przez całe życie będę obsługiwać klientów za ladą. Chciałbym dowiedzieć się przed ewentualnym rozpoczęciem szkolenia, jakie możliwości dalszego rozwoju zawodowego oferuje mi ten obszar. Być może ktoś może sprawić, że ten zawód będzie dla mnie bardziej atrakcyjny. Pozdrowienia.

Re: Edukacja i szkolenia w dziedzinie finansów i bankowości.

Napisany przez VOL710
Cześć, tak, sama praca jest naprawdę różnorodna i ekscytująca. Każdy zaczyna od małych rzeczy, jasne, że podczas praktyk będziesz musiał również zajmować się obsługą klienta. Ale oczywiście nie musisz całe życie stać przy okienku i liczyć pieniądze. Masz ogromne możliwości rozwoju. W zależności od tego, co sprawia ci radość w trakcie praktyk, zawsze możesz zgłębić konkretne obszary, takie jak finansowanie, inwestycje, obsługa klientów biznesowych... itp. Możesz także rozważyć podjęcie studiów podyplomowych lub inne formy kształcenia. A ze względu na liczne zmiany przepisów prawnych, na pewno ci się nie nudzi! :-) Pozdrawiam

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata