Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące ustawowego i prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego oraz reformy systemu opieki zdrowotnej.

Re: Jakie są najważniejsze rodzaje ubezpieczeń?

Napisany przez ADMCI4
Po przeczytaniu strony Private-Krankenversicherung-Beamte.li zastanawiam się, jakie ubezpieczenia powinienem/aem zawrzeć, aby nie być zbyt nadmiernie ubezpieczonym/aem, ale także niezabezpieczonym/aem. Może macie dla mnie jeszcze kilka porad. Pozdrawiam Lady

Napisany przez Mike Spezi
Lady pisze: Po przeczytaniu Private-Krankenversicherung-Beamte.li zastanawiam się, które ubezpieczenia muszę zawrzeć, aby nie być nadmiernie ubezpieczonym, ale również nie być niedostatecznie zabezpieczonym. Być może macie dla mnie jeszcze kilka porad. Pozdrowienia Lady
Cześć, Czy możesz sprecyzować swoje zapytanie, wtedy chętnie udzielę pełnej informacji. Pozdrawiam mike

Napisany przez LenaKlein
To, które ubezpieczenia są najlepsze dla kogo, jest trudne do ustalenia, zawsze zależy od sytuacji życiowej i tego, ile pieniędzy pozostaje. Oprócz obowiązkowych ubezpieczeń, ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej jest najważniejsze jako dobrowolne ubezpieczenie, które powinien mieć każdy, wszystkie inne trzeba skompletować indywidualnie.

Napisany przez phlippi
Aby dowiedzieć się, co dla Ciebie jest ważne, trzeba najpierw Cię poznać. Kiedy już wiadomo, co robisz, jakie są Twoje osobiste potrzeby......, można Cię właściwie zabezpieczyć lub doradzić Ci odpowiednie ubezpieczenia. Pozwól sobie na darmową i niezobowiązującą analizę. Powinieneś zaufać temu doradcy, ponieważ chcesz być dobrze doradzony również w przyszłości.

Napisany przez lawerence
Pytanie, która polisa jest sensowna, a która jest zbędna, nie może być tak łatwo odpowiedziane, ponieważ zawsze zależy to od konkretnej sytuacji. Sprawdź stronę internetową gdzie-mogę-oszczędzać.pl, znajdziesz tam wiele interesujących informacji na temat najważniejszych polis ubezpieczeniowych.

Napisany przez Mike Spezi
Ooooooooocch, zapytanie było z stycznia 2010 roku!!!! Ależ wreszcie nadszedł ten czas, panie Lawrence, aby zostało fachowo przez Ciebie odpowiedziane!

Napisany przez brent
Myślę, że różni się to od osoby do osoby, trudno znaleźć jednoznaczną odpowiedź. W pewnym sensie każdy jest zachęcany do udzielenia sobie tego pytania.

Napisany przez fleck_weg
Ja, nie jest łatwo zorientować się w tym jako laik. Mam teraz podobny problem, bo nie mam pojęcia, jak i od czego zacząć, jeśli chodzi o ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej na przykład?! Które ubezpieczenia są obowiązkowe, które absolutnie nie są konieczne? Ostatnio założyłem tutaj moje ubezpieczenie emerytalne i jestem zadowolony, ale tylko dzięki poleceniu, bo nadal nie mam pojęcia o ubezpieczeniach. A jak z ubezpieczeniem odpowiedzialności cywilnej? Gdzie najlepiej je założyć, kto ma najlepsze oferty? Dziękuję i pozdrawiam

Napisany przez Naseweis
Cześć, plama odejdź, świetny pierwszy post - mam na myśli sugestię odnośnie strony internetowej. Pozdrowienia, Wścibski

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata