Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy obniżka procentów w wszystkich ubezpieczeniach jest taka sama?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, Mam samochód od zeszłego roku i teraz płacę 100% składki ubezpieczeniowej. Ponieważ jest to wciąż dość dużo, przynajmniej dla mojego samochodu, chciałbym wiedzieć, czy obniżka procentów składek jest taka sama w każdym ubezpieczeniu, albo czy jest to równie szybkie we wszystkich ubezpieczeniach. Czy istnieją może ubezpieczenia, w których szybciej płaci się niższe składki? Moja portmonetka bardzo ucieszyłaby się z odpowiedzi, Panther65

Re: Czy obniżka procentów w wszystkich ubezpieczeniach jest taka sama?

Napisany przez ProperSoul
Cześć, z tego, co wiem, wszyscy ubezpieczyciele trzymają się tych samych klas bezszkodowości. Nie ma tam moim zdaniem żadnych różnic. Natomiast różnice są w składkach... Ale albo już o tym wiesz, albo możesz zapytać się na stronie www.321versicherung.de za pomocą kalkulatora porównawczego... Mam jeszcze kilka pytań z ciekawości - Czy to jest twój pierwszy samochód? - Ile masz lat? - Od jak dawna masz prawo jazdy? - Jakim samochodem jeździsz? - Ile kilometrów rocznie pokonujesz? To tylko kilka z czynników, które wpływają na ubezpieczenie OC. Pozdrawiam Propersoul

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata