Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Certyfikat Intel SWX

Napisany przez 2cybercrash
Intel SWX-Zertifikat dzisiaj ukazuje interesującą informację na temat zamknięć, która może być wywnioskowana między wierszami, małe zamówienia zostały kupione, a następnie następowały mocne sprzedaże do 5000 sztuk co 30 minut, prawdopodobnie sprzedaże krótkie przez banki, ponieważ takie pakiety nie mogły wcześniej zostać kupione na niższym poziomie! Nikt więc nie mógł osiągnąć zysków ze sprzedaży pakietów po 5000 sztuk. Jeśli faktycznie chodzi o sprzedaże krótkie, celem jest odkupienie ich przy jeszcze niższych cenach. Jeśli nie, te pozycje muszą zostać zlikwidowane, co spowodowałoby wzrost kursów. Jestem na tym poziomie gotów dokonać dodatkowych zakupów.

Re: Certyfikat Intel SWX

Napisany przez ADMCI4
Nie wiem, jak wykryć krótką sprzedaż. Ktoś mógłby chcieć wyjść, prawda? Przy ogólnym osłabieniu Nasdaq, Intel może nadal spadać. Nie spieszy mi się z dokupieniem, ale działaj! Łancelot

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata