Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Suchy bank dla firm

Napisany przez fatiho
Cześć Mam problem z moim bankiem. Jestem obecnie klientem Dresdner Banku od około 1 roku i aktualnie mam obroty na poziomie około 900.000-1.000.000 € oraz zysk na koniec roku. Chciałem mieć mały zapas (10.000€) na moim koncie oszczędnościowym, ale mi to odmówiono. Jestem teraz bardzo zdenerwowany na swojego banku i szukam innego. Czy to normalne, co bank ze mną robi? Jako uzasadnienie podają, że pracuję w branży gastronomicznej i to dla nich nie jest bezpieczne.

Napisany przez 2Escorpio
Znam twój sposób zarządzania kontem... jeśli nie masz żadnych zwróconych przelewów ani nie wpadasz w debet bez przyznanej przez bank linii debetowej... dałbym Ci linie debetową w wysokości 10 000 euro... jest to kwota, którą można łatwo uzasadnić. Pozdrawiam, esco

Napisany przez fatiho
Być może w tym roku nie byłem w debecie nawet 10 razy, a jeśli tak się zdarzyło, to zaraz następnego dnia wszystko spłaciłem. Dbam też o to, aby nie wpadać w debet, jak mówi pracownik banku, że mam dobry obrót i tak dalej. Miłym jest, że nie mam kredytu przekroczony, ale wydaje mi się, że mogę przekroczyć do 500 €. Ale potrzebuję też trochę oszczędności na różne rzeczy... Więc nie rozumiem, dlaczego bank robi taki bałagan ?!?!?!?

Napisany przez Doso
Chciałbym powiedzieć Twojemu wspaniałemu bankowi, że jestem rozczarowany decyzją odmowną i chciałbym wiedzieć, czy nie chcieliby ponownie to przemyśleć, ponieważ w przeciwnym wypadku będę musiał zmienić bank.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata