Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Czy konieczne jest złożenie wypowiedzenia pustego konta papierów wartościowych?

Napisany przez ADMCI4
Banki również próbują zarabiać na każdym groszu. Od dwudziestego roku życia zawsze miałem jakieś papiery wartościowe w moim rachunku papierów wartościowych w kasie oszczędnościowej. Nic wielkiego, ale zawsze coś tam było. Ostatnie papiery zostały mi wypłacone dwa lata temu, od tego czasu rachunek jest pusty. Zawsze zakładałem, że konto zostało zlikwidowane podczas ostatniej wypłaty i nie martwiłem się tym bardziej. Teraz nagle otrzymałem rachunek za ten rachunek w wysokości 9,78 euro. To może nie dużo, ale dlaczego konto nie zostało po prostu zlikwidowane, albo przynajmniej nie otrzymałem informacji czy jeszcze go potrzebuję. To byłby dobry serwis, zamiast pobierać opłaty za puste konto. Czy u wszystkich banków jest tak samo? Pozdrowienia, Walfänger

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata