Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Porównanie ofert finansowania nieruchomości.

Napisany przez ADMCI4
Może w tym roku chciałbym kupić mieszkanie własnościowe. Moi rodzice posiadają Dom jednorodzinny, ale jest to już od dawna, a warunki się od tego czasu drastycznie zmieniły. Chciałbym wiedzieć, według jakich kryteriów powinienem oceniać niezliczone oferty finansowania banków i co jest naprawdę ważne dla mnie. Byłoby świetnie, gdyby ktoś mógł mi powiedzieć, na co zdecydowanie muszę zwrócić uwagę i co jeszcze może być istotne z myślą o zakupie mieszkania własnościowego.

Napisany przez Dasdi1970
Cześć! Podobnie jak w przypadku agentów ubezpieczeniowych, brokerzy hipoteczni oferują najlepszy przegląd rynku. Osobiście zrefinansowałem mój Dom zeszłego roku poprzez Interhyp i kolega naprawdę się postarał, aby umieścić mnie u najkorzystniejszego dostawcy dla naszej sytuacji. Sprawdź tutaj: Finansowanie budowy, finansowanie nieruchomości i kredyt budowlany w Interhyp - polecam!

Napisany przez MThiemann
Cześć Floxxi, Przed zakupem mieszkania własnościowego zapytaj zarządcę o wysokość już istniejących rezerw na utrzymanie. Jeśli zostały one wyczerpane przez niedawno przeprowadzone prace modernizacyjne i istnieje dalsza potrzeba modernizacji, możesz się okazać, że właśnie kupiłeś nieruchomość i będziesz musiał dodatkowo ponieść dodatkowe koszty. W celu uzyskania finansowania zalecam złożyć wniosek w swoim banku i porównać oferty dostępne u niezależnych - najlepiej skoncentrowanych na potrzebach konsumentów - pośredników finansowych ;-) Pozdrowienia M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata