Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Natychmiastowy kredyt 3000 euro - Proszę o pomoc.

Napisany przez blackwheels
hallo, jak napisane powyżej potrzebuję w ciągu maksymalnie dwóch tygodni 3000 euro na pomysł biznesowy, ale moja zdolność kredytowa jest zbyt niska dla zwykłego banku, ponieważ nie pracuję wystarczająco długo na stałe. Już próbowałem w smova, ponieważ słyszałem tylko dobre informacje od konsumentów, ale moja zdolność kredytowa z wynagrodzenia i zysków z działalności dodatkowej nie wystarcza, tj. 1500 euro. Na wyciągu z konta mogę udokumentować jedynie 750 euro przychodu, reszta będzie widoczna dopiero w zeznaniu podatkowym za 2009 rok. Moje pytanie brzmi, jakie kryteria muszę spełnić, aby dostać kredyt? Czy macie jakieś dobre źródło na kredyt gotówkowy w internecie, gdzie można czuć się pewnie i nie wdać w oszustwo? Czy opłaty za przetwarzanie wniosków o kredyt są standardowe?

Napisany przez MThiemann
Hej Blackwheels, kilku dostawców obecnie pobiera opłatę za złożenie wniosku kredytowego. Niektórzy pobierają opłatę dopiero w przypadku odrzucenia wniosku kredytowego. W regulaminie jednego z dostawców przeczytałem właśnie, że w przypadku nie przyjęcia kredytu należałoby zapłacić odszkodowanie w wysokości 20% kwoty kredytu... Na rynku pojawiło się wiele dziwnych praktyk biznesowych i jedynym sposobem ochrony jest sprawdzenie regulaminów poszczególnych dostawców. W moim porównaniu kredytów ratalnych online na mojej stronie internetowej nie ma takich ryzyk. Porównanie jest całkowicie darmowe (nawet w przypadku odrzucenia), możesz porównać ze sobą do dziesięciu banków online, decyzja przedkredytowa zostanie natychmiast przesłana do Ciebie e-mailem. Jeśli chcesz skorzystać z oferty, musisz odesłać podpisany formularz kredytowy przesłany pocztą mailową z powrotem do banku. A propos: Twój wynik w rejestrze Schufa nie jest negatywnie dotknięty tymi zapytaniami, ponieważ wszystkie te banki zgłaszają swoje zapytania o warunki jedynie do Twojego Schufa z atrybutem zapytanie o warunki. Pozdrawiam serdecznie, M. Thiemann

Napisany przez ADMCI4
Spróbuj szczęścia z Bon Kredit. Pośredniczą również w trudnych przypadkach

Napisany przez ProperSoul
Cześć, Czy już porównałeś online? Polecam dodatkowo przeprowadzić co najmniej jedno dodatkowe porównanie online oprócz porównania u Pana Thiemanna. Gdzie je zrobisz, to zależy od Ciebie. Google ma w tej kwestii więcej informacji ;) Jeśli jednak mogę zaproponować jedno porównanie online: 321-Porównywarka Kredytowa to całkiem dobra strona dla wszystkich (finansowych) przypadków... Mam nadzieję, że udało mi się trochę pomóc. Pozdrawiam, ProperSoul

Napisany przez ADMCI4
Więc najpierw porównałbym wielu dostawców. Zawsze jest jakiś, który coś robi inaczej niż inny. Ja bym skorzystał z Google, czyli porównał w internecie. To jest najlepsze. Szybko znalazłem dość dobrą i kompetentną stronę. Wygląda na wiarygodną i można na niej nawiązać dobre relacje z bankami.

Napisany przez tjacob
Oczywiście, możesz również porównać oferty online, na przykład bardzo dobre kredyty bez sprawdzania w bazie BIK znajdziesz na kredit123.de. Ale chciałbym również polecić Ci inny sposób, nawet jeśli brzmi to prawie staroświecko: po prostu odwiedź banki w dużym mieście (np. w Hanowerze) i porozmawiaj z pracownikami banku. Poproś ich o rozmowę przy stole, dając im szansę na osobiste poznanie Ciebie! Teraz na pewno się uśmiechniesz, ale sympatia ma znaczenie! To działa tak samo jak w życiu. Jeśli spodobasz się szefowi, zatrudni Cię, jeśli spodobasz się kobiecie, pójdzie z Tobą w... Oczywiście banki także zwracają uwagę na zabezpieczenia itp., ale w niebagatelnym stopniu decyduje o tym Twój wygląd. Jeśli podobasz się pracownikowi banku, zobaczysz, jak szybko wprowadzi kilka danych do komputera, abyś dostał kredyt! Sam przeżyłem to, że to działa.

Napisany przez Karin2202
Więc jeśli szukasz małego kredytu w wysokości 3000 euro na 36 miesięcy, po prostu sprawdź różne oferty małych kredytów, które znajdziesz w Google. Zazwyczaj są to oferty małych kredytów, które umożliwiają bezpłatne porównanie oraz poznasz tam swoją stopę oprocentowania na podstawie twojej zdolności kredytowej. Dzięki temu szybko dowiesz się, jakie warunki odnoszą się do kredytu w wysokości 3000 euro w twoim przypadku.

Napisany przez Torian
ricardo pisze: Jestem gotowy udzielić Ci pożyczki w wysokości 3%. Jeśli to dla Ciebie odpowiednie, skontaktuj się ze mną e-mailem: o.ricardo13@gmail.com
3% kwartalnie czy miesięcznie?

Napisany przez Rolf_04
Na początek polecam Ci ubieganie się o kredyt nie w zwykłym banku, lecz w banku internetowym. Mają one znacznie korzystniejsze warunki. Ponadto, powinieneś również przeprowadzić porównanie kredytów na portalu finansowym.

Napisany przez 123AC
- również my piszemy rok 2015 ...
Czy tymczasem otrzymał odpowiedni kredyt?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Przy życzeniu kredytu w wysokości 3000 EUR zawsze warto porównać oferty na portalu kredytowym.

Napisany przez Rolf_04
Ja polecam skorzystanie z kredytu w banku internetowym. Banki internetowe oferują tańsze kredyty niż tradycyjne banki. Jednak nie może być negatywnego rekordu w bazie danych Schufa. Oczywiście istotna jest także zdolność kredytowa, ale niektóre banki oferują kredyty niezależnie od zdolności kredytowej. W każdym przypadku zaleca się wcześniejsze porównanie ofert kredytowych na portalu finansowym.

Napisany przez Daukind

Polecam wzięcie kredytu w bezpośrednim banku. Banki bezpośrednie oferują tańsze kredyty niż tradycyjne banki. Oczywiście nie może być negatywnego wpisu w rejestrze dłużników. Oczywiście istotna jest też zdolność kredytowa, ale niektóre banki oferują także kredyty niezależne od oceny zdolności kredytowej. W każdym razie zalecam przeprowadzenie porównania różnych ofert kredytowych na portalu finansowym.

Cześć Rolf,

Czy teraz powtarzasz to co 4 tygodnie?

Proszę nie brać kredytu z zagranicy ani z banku bez sprawdzania w Schufa. Chyba że chce się płacić dwucyfrowe odsetki.

Napisany przez Blue
Cześć wszystkim,
po ostatnich wydarzeniach, które miały miejsce w tym przypadku, chciałbym również wyrazić swoje zdanie na temat tego tematu.

Wiele z możliwości, które zostały tutaj przedstawione, nie jest optymalnych i należy być świadomym faktu, że niektóre oferty kredytowe, szczególnie dla osób, którym bank domowy odmówił dalszych pożyczek, oferują gorsze warunki niż inne. Jednak rozumiem również, w jaki sposób i dlaczego można znaleźć się w sytuacji, w której nie ma już innej opcji.

W moim przypadku przez lata miałem dobre doświadczenia z usługodawcą BON-Kredit, który, jak można zauważyć po krótkim przeszukaniu internetu, posiada stosunkowo pozytywne opinie i działa na rynku od dłuższego czasu: https://www.bon-kredit.de/
Temat BON-Kredit był już poruszany w tym wątku, jednak było to dość krótkie wspomnienie, dlatego chciałbym dodać te uzupełnienia.

Jednocześnie należy powiedzieć, że przed zaciągnięciem kolejnego kredytu należy najpierw rozważyć inne opcje, ponieważ w ostatecznym rozrachunku nic innego jak kolejny dług to taki kredyt. Jeśli jednak konieczne jest zaciągnięcie pożyczki, polecam godnego zaufania dostawcę, takiego jak BON-Kredit (na pewno istnieje wiele innych firm, które również dobrze działają, ale nie mam dużo do powiedzenia na ich temat).

Jak wysokie są opłaty za pośrednictwo i honorarium w tej firmie?

Napisany przez Andy34
W tym roku wziąłem tylko mały kredyt w Auxmoney. Zostało mi to polecane, a ponieważ nie miałem zbyt wiele czasu na poszukiwanie informacji, skorzystałem z kalkulatora kosztów Auxmoney, obliczyłem wszystko od razu i podpisałem umowę. Na końcu byłem bardzo zadowolony. Jeśli zdecyduję się na taką transakcję za pośrednictwem mojego banku, będzie nieco trudniejsze, ponieważ chodziło faktycznie o szybkość, a nie pytania Dlaczego? Jak to możliwe? Dlaczego? ;-)

Zrobiłbym to znowu. ;-)

Napisany przez LendingSchool.d
Chciałbym się przyłączyć do poprzedniego mówcy. Crowdlending byłby opcją. Jednakże 2 tygodnie często są trochę mało, lepiej planować raczej 3-4 tygodnie.
Rynek kredytowy Lendico - Szkoła pożyczek
Auxmoney - Rynek kredytowy od osoby prywatnej do osoby prywatnej - Szkoła pożyczek

Pozdrawiam
Oskar Streiter

Napisany przez FabianK
Cześć ludzie

Dziękuję za wiele pomocnych informacji i wskazówek na temat kredytu.

Sprawdzę je sobie. I odpiszę ponownie

Dzięki

Fabian

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Kto jesteś? Jakiś cham?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata