Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Płatności kartą kredytową zamiast kartą debetową?

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Prawdopodobnie pod koniec wiosny wybiorę się na sześć tygodni do Australii, aby odwiedzić moją córkę. Ponieważ muszę przejechać około 200 km do lotniska, chciałbym zostawić tam samochód na ten czas. Chciałbym zabrać ze sobą tylko kartę kredytową, ponieważ nie będzie mi potrzebna karta debetowa. Czy po moim powrocie będę mógł również uregulować opłatę za parkowanie na lotnisku w Amsterdamie za pomocą karty kredytowej, czy jednak będę musiał zabrać ze sobą kartę debetową? Pozdrawiam, Placek

Re: Płatności kartą kredytową zamiast kartą debetową?

Napisany przez 2Escorpio
Platzhirsch pisze: Cześć! Prawdopodobnie połową wiosny pojadę do Australii na sześć tygodni, aby odwiedzić moją córkę. Ponieważ muszę przejechać około 200 km na lotnisko, chcę tam zostawić mój samochód na ten czas. Do Australii chcę zabrać tylko moją kartę kredytową, ponieważ nie będę tam potrzebował karty debetowej. Czy po moim powrocie będę mógł opłacić opłaty parkingowe na lotnisku w Amsterdamie również kartą kredytową, czy jednak muszę zabrać ze sobą kartę debetową? Pozdrowienia Platzhirsch
Może odpowiedzieć tylko ktoś, kto już tam parkował, albo po prostu zadzwoń na lotnisko. W Niemczech na przykład parkomaty na lotniskach akceptują karty kredytowe.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata