Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Wpłata środków na kartę kredytową?

Napisany przez ADMCI4
Kochani Forumowicze! Posiadam zwykłą kartę kredytową, którą dotychczas używałem tylko do płacenia. Chciałbym unikać przesyłania jak największej ilości pieniędzy przez moje konto osobiste. Po prostu wolałbym korzystać z karty kredytowej. Jednakże, mając ograniczony limit, nie zawsze jest pewne, czy transakcja się uda. Mam także książeczkę oszczędnościową, na której regularnie odkładam pieniądze. Jeśli teraz muszę w przyszłości zapłacić większą kwotą kartą kredytową, czy mogę wcześniej wpłacić określoną kwotę na tę kartę? W końcu nie chcę zawsze nosić ze sobą gotówki. Nie mam również karty oszczędnościowej, ale zwykłą książeczkę oszczędnościową, więc nie zawsze mam dostęp do gotówki... Przyjaciel okularów

Re: Wpłata środków na kartę kredytową?

Napisany przez Finanzmaus
Cześć, przyjacielu okularów, tylko bank wydający kartę może odpowiedzieć na to pytanie. Możesz także znaleźć informacje w warunkach korzystania z karty kredytowej. Ogólnie jednak istnieją dostawcy, u których istnieje opcja zwiększenia limitu karty kredytowej poprzez własne wpłaty, co pozwoli Ci na większy dostępny limit. Pozdrawiam

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata