Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukiwane 25.000 € od osoby prywatnej z 100% bonifikatą.

Napisany przez goosgoos123
Witajcie na forum, dziś zwracam się do Was z problemem i pytaniem kto może mi pomóc. Moja żona potrzebuje pożyczki w wysokości 25 000 € na przejęcie długo istniejącego przedsiębiorstwa. Koszt całkowity to 60 000 €, a mamy dostępne 35 000 € gotówki. Potrzebne są dodatkowe 25 000 €. Teraz do sedna sprawy, dostaniemy pieniądze od każdego banku, ponieważ posiadamy także nieruchomości, jednakże bank chce zabezpieczenia dla 25 000 €, które ma być pokryte niewielkim fragmentem nieruchomości. Ale teraz najważniejsze, koszty tego, wycena przez rzeczoznawcę 3 250 € (przy okazji - Dom warty jest około 700 000 €) plus opłaty za obsługę kredytu itp. - itp. ...Podsumowując... dla 25 000 € dodatkowe koszty wynoszą 4 150 €... zanim kredyt w ogóle zostanie udzielony, plus oczywiście 6,98% rocznie. Tak na marginesie... sami zarabiamy blisko 3 000 € miesięcznie tylko z czynszu z naszego domu... mamy 100% czystą historię w BIK-u... czy to możliwe.... gdybym normalnie chodził do pracy... dla 1 100 € netto... dostałbym to od razu... gdzie my jesteśmy... w Niemczech???... mogę tylko potrząsać głową z niedowierzaniem !!!! Teraz moje pytanie... czy ktoś może mi pomóc lub ma pomysł, jak można zdobyć te pieniądze... prywatnie na przykład po 8-9%... byłoby mi to obojętne... tylko banki, te przestępcy, nie powinny na tym zarabiać !!! Proszę o liczne odpowiedzi... z góry dziękuję!

Napisany przez ADMCI4
Propozycja rozwiązania: Internetowe platformy kredytowe Tam pośredniczą w udzielaniu pożyczek między osobami prywatnymi. Najbardziej znani i prawdopodobnie najbardziej wiarygodni dostawcy: smava + auxmoney Pozdrowienia, marketmaker2

Napisany przez goosgoos123
Cześć, no cóż, próbowałem już z tych firm... ale to są po prostu standardowi dostawcy. Trzeba być samozatrudnionym co najmniej 2 lata itp. itd. Mamy czyste wpływy z czynszu do dowolnego wykorzystania co miesiąc... ponad 3 400 euro netto... i to nie jest uznawane za dochód...! Nie rozumiem tego w ogóle - naprawdę szukam kapitału od prywatnych osób... czystego i solidnego!

Napisany przez sportfels
Cześć, spróbowałem inaczej. Istnieje społeczeństwo, w którym możesz uzyskać dostęp do swoich pieniędzy ze wszystkimi gwarancjami. Sam to zrobiłem i teraz jestem aktywnym członkiem klubu oraz przedstawicielem. Na mojej stronie internetowej można dowiedzieć się więcej na ten temat. Nie jestem pewien, czy mogę go tutaj podać. Ale mój numer telefonu xxx jest przecież dozwolony. Każdy obywatel może to zrobić. Mogę również pomóc w uzyskaniu dodatkowych informacji. Nie poddawaj się. Banki to pijawki, które zarabiają nasze pieniądze na naszym kapitale. Możecie to zrobić również. Ale rozdzielają niesprawiedliwie. Do zobaczenia, sportfels Dlaczego chcesz przenieść ten temat na zewnątrz? Masz coś do ukrycia? Admin

Napisany przez sportfels
Nie mam już nic do ukrycia. Od 2011 roku nie zajmuję się już takimi rzeczami. Nauczyłem się, że płatność z góry, duże obietnice nic nie dają. Jeśli masz zdolność kredytową, idziesz do banku lub szukasz inwestora. Ja również musiałem się tego nauczyć. Ale teraz odnoszę sukces z moją inwestycją i wykorzystuję zdobyty kapitał na rzecz potrzebujących ludzi/młodzieży. Uśmiech tych osób sprawia, że czuję się dobrze.

Pozdrawiam serdecznie,
sportfels

Napisany przez Naseweis
Cześć Sportfels,

proszę poinformuj czytelników na tym forum o Twoich umiejętnościach. Przecież do tego służy forum najlepiej.

Wtedy możemy spokojnie omówić, czy istnieją może lepsze
sposoby.

Pozdrowienia N.

Napisany przez soundjunk
Cześć Goosgoos,

Czy wynajmowany Dom jest wolny od obciążeń? Czy istnieje możliwość obciążenia domu w ramach kredytu hipotecznego? Wtedy stawki odsetkowe byłyby niższe.

Pozdrowienia
Patrick

Edycja:// Nie przeczytałem dokładnie. Część roszczenia ma/miałaby być zabezpieczona hipotecznie od nieruchomości. Czy skontaktowałeś się z innymi bankami? Nie mogę sobie wyobrazić, że wszędzie są takie same koszty.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata