Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Oprocentowanie stałe w DB wynosi 1,1% Rocznie przy takim samym okresie zapadalności.

Napisany przez ADMCI4
Czy zdanie ma jeszcze opaść, czy już osiągnęliśmy dno? Zastanawiam się, czy nie wycofać całkowicie moich pieniędzy z tej cały sytuacji. Nie chcę dalej wspierać miliardowych zysków kosztem wyzyskiwania prywatnych inwestorów i klientów prywatnych poprzez moje inwestycje.

Re: Oprocentowanie stałe w DB wynosi 1,1% Rocznie przy takim samym okresie zapadalności.

Napisany przez cash2010
Cześć Marku, masz moją pełną zgodę, od dłuższego czasu nie daję już pieniędzy bankom na rogu. Od kilku lat intensywnie zajmuję się rynkiem Forex i finansami wysokiego ryzyka, skupiając się na solidnych, zarejestrowanych firmach, które zapewniają mi GWARANTOWANY miesięczny zwrot z inwestycji. Jeśli chcesz otrzymać jakieś wskazówki w tym zakresie, daj znać. Pozdrawiam, frank

Napisany przez EuroPaule
Nieznany gość przemawia do biednych, znużonych, ale naiwnych inwestorów z duszy, a nowy użytkownik obiecuje pomoc i reklamuje rynek forex i wysokiej finansów oraz poważne, zarejestrowane firmy, które zagwarantują mi miesięczny zysk. Ktoś tu ma nieczyste zamiary?

Napisany przez Doso
No cóż, gość ma rację. Terminowe lokaty w tej chwili się nie opłacają, nawet lokaty terminowe mają obecnie prawie zawsze wyższe stopy procentowe.

To co jest napisane w drugim poście, o gwarantowanych zyskach, to oczywiście bzdura.

Napisany przez Aristoteles 197
Istnieje możliwość wyrzucenia całego tego na rynek. Ale nie ma sensu chować tego pod poduszką (oprócz tego, że można mieć z tego zły sen). Obecnie długoterminowe raty nie są najlepszym rozwiązaniem. Jednak banki nie mogą zaoferować naprawdę dobrych oprocentowań oszczędnościowych. Ktoś musi w końcu zapłacić za zyski. Dla mnie bardzo interesujące. Na przykład, ceny funduszy inwestycyjnych i akcji osiągnęły najwyższe poziomy w 2008 roku, są zalecenia zakupu. W największym kryzysie w październiku 2009 roku, gdy świat stoi na krawędzi, są tylko zalecenia sprzedaży. Co by było gdyby? Czy warto sprzedać, gdy media mówią, że trzeba kupować? Czy warto kupować, gdy media mówią, że trzeba sprzedawać? Ale to tylko taka teoria.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata