Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję kogoś, kto pracuje dla EASY Credit.

Napisany przez windel1
Cześć, szukam kogoś, kto pracuje w Easy Credit i może mi pomóc. Słyszałem, że w Easy Credit można otrzymać kredyt na nieruchomość na okres 120 miesięcy. Jeśli ktoś byłby chętny, aby się temu przyjrzeć, byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam

Napisany przez MThiemann
Cześć Windel1, DSL Bank również oferuje tę możliwość. Jednak maksymalna kwota w tym przypadku jest ograniczona do 50 000 EUR. Jeśli dobrze pamiętam Twoje posty tutaj, potrzebujesz większej kwoty kredytu?! Pozdrowienia M. Thiemann

Napisany przez windel1
Tak jest, właśnie dlatego jest łatwy kredyt. Cały czas mieliśmy do czynienia z kimś, kto chciał sprzedać nam mieszkanie i mieliśmy wziąć pieniądze z tej finansowania, a praktycznie nic nie spłaciliśmy, bo całość miała być pokrywana z wynajmu. Ale okazało się, że to wszystko były tylko tandetne nieruchomości

Napisany przez ADMCI4
windel1 pisze: Słyszałem, że w Easy Credit przy posiadaniu nieruchomości można uzyskać 120 miesięcy kredytu. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś był chętny to sprawdzić. Pozdrowienia
Tak, to prawda. To nazywa się easyCredit ze Służebnym Terminem (Langzeitvorteil). Niestety nie można go zamówić online, ale tylko w placówkach. Wszystkie sklepy easyCredit znajdziesz na https://www.easycredit.de/beratungvorort.jsp Pozdrowienia Nick

Napisany przez windel1
Cześć Nick, Czy mógłbyś skontaktować się ze mną pod adresem lucy2001_privat@freenet.de? Bardzo dziękuję.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata