Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Przycisk powrotu do strony głównej

Napisany przez ADMCI4
Cześć Salamander Gdy jestem na forum, nie mogę wrócić do strony głównej twojej strony. Być może coś jest nie tak z moimi ustawieniami lub jest to celowo sterowane. Jeśli byłoby jednak możliwe dodanie przycisku, który automatycznie zabierze mnie z powrotem do strony startowej (www.boersenportal.ch), byłemby wdzięczny. Dziękuję z góry za odpowiedź.

Napisany przez speedskater
Mamy to powyżej po prawej stronie. Strona główna Przegląd giełdy Księga gości Forum Regulamin Współpraca Kontakt Przepraszam, nie jestem salamandrą, ale być może moja odpowiedź Ci pomorze. ops:

Napisany przez ADMCI4
To widzę dopóki nie jestem zalogowany. Gdy już się zaloguję, widzę tylko forum na pełnym ekranie. Nie ma już niebieskiej ramki z fajnymi linkami. Ale to może być problem ustawień na moim komputerze.

Napisany przez speedskater
Tak jest. Zawsze jestem automatycznie zalogowany. Dla mnie wszystko pozostaje takie same jakby mnie nie było. Być może możesz dostosować coś w swoim profilu. Być może jest to jednak ustawienie przeglądarki.

Napisany przez webmaster
peitschi pisze: to widzę, dopóki nie jestem zalogowany. Ale gdy się zaloguję, widzę tylko forum pełnoekranowo. Nie ma już niebieskiej ramki wokół z fajnymi linkami. Ale może to jest problem z mojej strony.
Problem został zidentyfikowany i odpowiednie zmiany zostały wprowadzone w kodzie źródłowym. Od teraz po zalogowaniu do forum nadal będą wyświetlane wszystkie strony ramkowe. Rozwiązanie z: https://www.phpbb.de/doku/kb/artikel.php?artikel=frameset Salamander

Napisany przez ADMCI4
Dziękuję Salamanderowi Teraz wszystko działa u mnie bez zarzutu. :lol: Twoja transparentność jest super, chociaż nie zrozumiem kompletnie, gdy kliknę w link. Dla użytkowników z doświadczeniem w programowaniu na pewno to będzie bogactwo.

Napisany przez Karat
Nie mam pojęcia, gdzie i jak muszę dokonać tego ZMIANY (zgodnie z instrukcjami). W moim przypadku rama nadal znika. Pomocy! Karat

Napisany przez webmaster
Karat pisze: Nie mam pojęcia, gdzie i jak mam dokonać tej ZMIANY (zgodnie z informacjami). U mnie ramka wciąż zniknęła. Pomocy! Karat
cześć karat, po zalogowaniu się na forum pod adresem https://www.boersenportal.ch/forum powinieneś zobaczyć całe portal giełdowy. (po lewej stronie linki, u góry nagłówek, a w środku forum). po zalogowaniu się cała strona powinna wyglądać tak samo. nie musisz więc dokonywać żadnych modyfikacji na swoim komputerze. Czy ktoś jeszcze ma taki sam problem, że forum przechodzi w tryb pełnoekranowy po zalogowaniu? salamander

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata