Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebna pomoc

Napisany przez luk38
Dzień dobry, jestem nowym użytkownikiem tego forum i mam nadzieję znaleźć tutaj pomoc. Zeszłego roku otrzymaliśmy od banku zgodę na finansowanie modernizacji. Po dopełnieniu wszystkich formalności i podpisaniu umów przystąpiliśmy do prac modernizacyjnych. Jednak gdy nadszedł październik, a zgodnie z umową mieliśmy otrzymać środki, bank oznajmił nam, że jest niewypłacalny i nie wypłaci już żadnych środków. Teraz stoimy w martwym punkcie i potrzebujemy kogoś, kto pomoże nam chwilowo wyjść z tego kłopotu, a następnie będzie możliwe długoterminowe spłacanie. Chodzi o kwotę 85 000,00 euro. Mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc od bankowca lub kogoś innego. Dziękuję i pozdrawiam

Re: Potrzebna pomoc

Napisany przez MThiemann
Cześć Luk38, to jednak dość wysoka kwota na planowaną przez Ciebie modernizację, a możliwość jej sfinansowania zależy przede wszystkim od wartości Twojej nieruchomości oraz od tego, czy jest ona już obciążona kwotą w księdze wieczystej. Mogę to sobie przyjrzeć. Żeby mi było trochę łatwiej, skorzystaj proszę z formularza online na mojej stronie internetowej. W ten sposób szybko mogę uzyskać pierwsze pojęcie. Nie ponosisz z tego żadnych kosztów. Pozdrawiam M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata