Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Co wszystko obejmuje polisa ubezpieczenia ochrony prawnej?

Napisany przez ADMCI4
Wszyscy doradzają mi, żebym wykupiła ubezpieczenie ochrony prawnej. Jakie koszty są pokrywane przez ubezpieczenie ochrony prawnej? Czy są jakieś konkretne kwestie, na które powinnam zwrócić uwagę przy zawieraniu umowy ubezpieczenia. Dziękuję wszystkim, którzy poświęcą czas, aby mi odpowiedzieć. Pozdrowienia, Anke

Napisany przez ADMCI4
Anke pisze: Wszyscy mi sugerują, abym wykupił ubezpieczenie ochronne. Jakie koszty ponosi ubezpieczenie ochronne? Czy są jakieś konkretne kwestie, na które powinienem zwrócić uwagę przy zawieraniu umowy ubezpieczenia? Dziękuję wszystkim, którzy podejmą trud udzielenia mi odpowiedzi. Pozdrowienia, Anke
Droga Anke, istnieją różne rodzaje świadczeń ubezpieczeniowych. To zawsze zależy od tego, co chcesz ubezpieczyć, np. prawo najmu z rozróżnieniem na właściciela/mieszkańca czy prawo pracy itp. Zdecydowanie powinieneś skonsultować się z agentem ubezpieczeniowym i wraz z jego pomocą dobrać najlepszą ochronę ubezpieczeniową dla siebie. Pozdrowienia, Christopher

Napisany przez Gerd
ubezpieczenie ochrony prawnej można złożyć samodzielnie. 1. Podstawą jest ochrona prawna w sprawach cywilnych. Reguluje ona np. prawo umów i rzeczy, zadośćuczynienia, pozwy przeciwko innym osobom w dziedzinie prywatnej. 2. Można również włączyć ochronę prawna w zakresie mieszkań. Dotyczy wszystkiego związanego z tematem zamieszkiwania. Bez znaczenia, czy jest się najemcą czy właścicielem domu. 3. Prawo pracy obejmuje wszystko, co związane jest z Państwa miejscem pracy. 4. Prawo drogowe. Obejmuje wszystkie problemy związane z ruchem drogowym, niezależnie od tego, czy jest to własny samochód, autobus, pociąg, statek czy samolot. Dotyczy także fotoradarów, ale nie mandatów za złe parkowanie. Można zawrzeć umowy z lub bez udziału własnego.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata