Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Członkowie 199, 200 i 201!

Napisany przez Karat
Jak zapewne zauważyliście, dzisiaj dołączył do nas 100. członek. Jak chcemy go powitać? Moja propozycja: Zdjęcie i portret 100. członka tutaj na forum. Administrator (Salamander) chętnie przyjmuje inne propozycje. Więc dajcie znać. Pozdrowienia Karat

Napisany przez 2cybercrash
Mniej znaczy więcej, liczbą nie jest określana jakość platformy. Jakość postów obecnie zależy od około kilkunastu aktywnych i kompetentnych użytkowniczek i użytkowników. Dotąd było bardzo mało śmieci. Dyscyplina w edytowaniu istniejących wątków i utrzymywaniu czytelnej struktury była dotąd wzorowa. Dialogi były konstruktywne i informatywne, mam nadzieję, że ten szanowany poziom będzie można utrzymać i że wszystko pozostanie otwarte i dostępne.

Napisany przez ADMCI4
W międzyczasie znowu zmniejszyliśmy się do 98

Napisany przez webmaster
peitschi pisze: aktualnie wróciliśmy do 98
Proszę przeczytać następujący wpis.

Napisany przez ADMCI4
Przepraszam przeczytałem ten wpis wtedy, ale w ogóle nie zwróciłem uwagi na liczbę członków. ops:

Napisany przez ADMCI4
Karat pisze: Jak z pewnością zauważyliście, dzisiaj do nas dołączył 100. członek. Jak chcielibyśmy go przywitać? Mój pomysł: zdjęcie i portret 100. członka tutaj na forum
Hm, czy mam coś jeszcze do powiedzenia? :wink: Więc małe zdjęcie/portret już jest, ale zrobienie zdjęcia może być trudne. Ale są inne sposoby. Teraz pojawia się pytanie, czy to jest też pożądane czy nie... Szczerze mówiąc, to nie tylko w przypadku 100. członka byłoby to interesujące, ale zacząłbym od tego, aby nie było wątpliwości :wink: smi1

Napisany przez beat
To, że jesteś 100. członkiem, jest podobne do Dnia Świstaka. Jutro może dołączyć kolejna osoba. Sprawdź datę postu Karatsa. Może trzeba to rozwiązać za pomocą rozkładu częstotliwości. Witaj serdecznie na forum!

Napisany przez beta
Kto chce się przedstawić, może to zrobić tutaj: https://www.boersenportal.ch/forum/viewtopic.php?t=236 Pozdrowienia

Napisany przez 2cybercrash
Przeglądając rosnącą powoli listę członków, zauważyłem, że portal giełdowy jest ciągle wykorzystywany przez dostawców tanich produktów farmaceutycznych do linkowania swojej strony z reklamą swoich produktów na portalu. Ci sami aktorzy działają również w przemyśle spamu. W tym miejscu dziękuję naszemu czujnemu webmasterowi Salamandrowi, ci członkowie zostali usunięci. Dziękuję.

Napisany przez ADMCI4
Niesamowite, jak tutaj idzie w górę. Obecnie zarejestrowanych użytkowników na tym portalu już jest ponad 170. Do końca roku będzie prawdopodobnie ponad 10 000 postów. Od kiedy (dawni) przyjaciele z Ringier zaczęli pisać tutaj, wszystko idzie w górę.

Napisany przez Globalist
peitschi pisze: trudno uwierzyć, jak tu idzie do góry. Na tym portalu jest już ponad 170 zarejestrowanych użytkowników. Do końca roku być może będzie już ponad 10 000 postów. Od czasu, gdy (dawni) przyjaciele ringier-a zaczęli tu pisać, zaczęło się poprawiać.
Kto chciałby pisać dla konkurencji (Cash?), gdzie starzejący się blogujący były szef i kilka samozwańczo-wysoko oceniających się osób z różnymi nickami muszą dawać z siebie wszystko... nie ma co się dziwić.. :lol:

Napisany przez Springer
Globalist pisze: Kto chciałby pisać dla konkurencji (Kasy?), gdzie starzejący się, blogujący były szef i kilku samooceniających się z różnymi pseudonimami muszą dać z siebie wszystko... nie dziwię się.. :lol:
Szanowny Globalist, czy takie komentarze nie są już naprawdę zbędne :!: :?: Uważam, ŻE TAK Jestem tam zarejestrowany i mam tylko jeden pseudonim i jestem rzetelny :!: Więc byłoby miło, gdybyś nie wrzucał wszystkich do tego samego worka, moje ciśnienie krwi tego nie zniesie, DZIĘKUJĘ

Napisany przez Globalist
Springer pisze: Cytat od Globalisty Kto chciałby pisać dla konkurencji(Cash?) gdzie starzejący się, blogujący były szef i kilku przereklamowanych użytkowników z różnymi pseudonimami muszą dać z siebie wszystko...to nie dziwota moim zdaniem.. :lol: Drogi Globaliście, czy takie komentarze nie są po prostu zbędne :!: :?: Według mnie TAK Jestem tam zarejestrowany i mam tylko jeden pseudonim i jestem wiarygodny :!: Więc byłoby miło, gdybyś nie wrzucał wszystkich do tego samego worka, mój ciśnienie nie znosi czegoś takiego, DZIĘKUJĘ
Według mnie NIE . Ale twemu ciśnieniu nie ma jednak czego obawiać się..traktuj to luźno 8) Ciesz się Portalem Giełdowym! Tutaj NIE jest udawane (manipulowane)!

Napisany przez Karat
Chciałbym serdecznie powitać nowych członków 199, 200 i 201 w naszym forum. Jesteśmy wszyscy tutaj podekscytowani waszymi interesującymi postami. Serdecznie witamy! Karat

Napisany przez Karat
Ponieważ nasz administrator regularnie usuwa niechcianych użytkowników (reklamy), forum rośnie wolno, ale na wysokim poziomie jakości. Mimo to wkrótce będziemy mogli powitać 250-ego użytkownika. Byłoby jednak miło, gdyby więcej użytkowników było aktywnych i publikowało posty. To właśnie różnorodne opinie i zainteresowania wzbogacają forum. Dlatego zachęcam wszystkich, którzy jeszcze nie piszą zbyt aktywnie, żeby wykazali się większą odwagą i opublikowali swoje opinie. Nie sądzcie, że eksperci tutaj w forum wiedzą więcej niż wy sami. Życzę miłej niedzieli i udanego tygodnia. Pozdrowienia, Karat. PS: Dobra okazja do aktywnego uczestnictwa to na przykład wzięcie udziału w głosowaniu dotyczącym DAX-Sentiment-Index. Mam nadzieję zwłaszcza na intuicyjne wskazówki, a nie porady zyskowne. Chociaż nie oznacza to, że profesjonaliści nie mają uczuć.

Napisany przez beat
Karat pisze: PS: Dobre rozwiązanie to aktywne uczestnictwo na przykład w głosowaniu dotyczącym wskaźnika sentymentu DAX. Mam nadzieję na otrzymanie przede wszystkim porad emocjonalnych, a nie porad dotyczących zysków. Nie mam na myśli, że profesjonaliści nie mają uczuć.
Kto uzna to za zbyt proste, może spróbować bardziej rozbudowanej wersji, która różnicuje instytucje i osoby prywatne oraz dostarcza szczegółowe komentarze na temat sentymentów: https://www.sentix.de/?pagen...en/Analyse.php Uczestniczę tam od dłuższego czasu i czasami mogę sobie coś wynieść. P.S.: To nie jest dokładny wątek, ale w wątku dotyczącym sentymentu nie powinno się (publicznie) odpowiadać, a nie chciałem zakładać dodatkowego nowego dla tej małej uwagi.

Napisany przez Karat
Niestety, ważne liczby są płatne lub konieczna jest rejestracja na Sentix. Karat

Napisany przez Hans
Karat pisze: Niestety, ważne dane są płatne i/lub należy się zarejestrować na Sentix. Karat
Tygodniowe wyniki Sentix są płatne tylko wtedy, gdy nie bierzesz udziału w ankiecie co tydzień lub przerywasz udział w niej na kilka tygodni! Zobacz: http://www. sentix.de/cgi-bin/ib3/ikonboard.cgi?s=e04d0c85ea4eebdf061a110d9a0ab1aa;act=ST;f=4;t=45 ..musisz założyć konto, również to nie jest płatne! https://www.sentix.de/?pagename=anmeldung/anmeldung.php @beat Profesjonaliści to uczestnicy instytucjonalni, patrz warunki udziału pod powyższym linkiem

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata