Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: pożyczka na budowę mieszkania pomimo umowy o pracę na czas określony?

Napisany przez ADMCI4
Cześć forum finansowe! Moja żona i ja chcielibyśmy kupić Dom. Znaleźliśmy już coś odpowiedniego. To się bardziej pojawiło przypadkowo. W zasadzie mamy teraz tylko zadanie zająć się finansowaniem. Od przyjaciół, którzy już kupili, dowiedzieliśmy się, że w zasadzie oboje musimy mieć nieograniczoną pracę, aby to finansowanie zostało zatwierdzone. W moim przypadku również tak jest, ale moja żona ma tylko pracę na rok, która jest jednak co roku przedłużana. Czy mimo to mamy szansę na otrzymanie kredytu hipotecznego? Pozdrowienia, Klausi56

Re: pożyczka na budowę mieszkania pomimo umowy o pracę na czas określony?

Napisany przez MThiemann
Cześć Klausi56, Problem jest dobrze znany także wśród banków. W wielu branżach zatrudnienie na czas określony staje się coraz bardziej powszechne. Niektóre banki kategorycznie odrzucają finansowanie, podczas gdy inne oferują rozwiązania finansowe po przedstawieniu odpowiedniego dowodu długoterminowego zatrudnienia. Masz więc całkiem spore szanse na uzyskanie finansowania nawet przy zatrudnieniu tymczasowym. Pozdrawiam serdecznie M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata