Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Niskie oprocentowanie kredytu hipotecznego

Napisany przez ADMCI4
Mam bardzo pilne pytanie: Wraz z żoną i dziećmi znaleźliśmy Dom, który chcielibyśmy kupić. Teraz brakuje nam tylko odpowiednich środków finansowych. Poza wkładem własnym w wysokości 23 000 euro, który już mamy, potrzebujemy teraz pożyczki w wysokości około 220 000 euro. Część z tego możemy pewnie sfinansować poprzez KfW-Bank, ale to również kieruje działania do banku finansującego. Dlatego chciałbym się dowiedzieć, która bank obecnie oferuje najkorzystniejsze warunki w tej dziedzinie, czyli gdzie otrzymalibyśmy jak najniższą stopę procentową na wyżej wspomnianą kwotę.

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Pływaku, jakie warunki stopy procentowej? Jaka spłata lub jaka analityczna stopa procentowa i spłata? Jaki obiekt, gdzie się znajduje i jaki jest Twój status zatrudnienia: pracownik, wolny zawód czy samozatrudniony? Czy odważysz się złożyć zapytanie bez osobistej obsługi czy chciałbyś być doradzony w kwestiach takich jak stopy procentowej, dodatkowa spłata, ryzyko stopy procentowej itp., także aby później osobiście załatwić warunki umowy kredytowej? Nie jestem pewien, czy mogę po prostu polecić tutaj jakieś przedsiębiorstwo, ale mam propozycję dla obu wariantów, niezależnie od siebie! Z poważaniem, Noelmaxim

Napisany przez MThiemann
Cześć Pływaku, to naprawdę nie do odpowiedzenia w sposób ogólny. Istnieje kilka banków, które mogą zaproponować korzystne rozwiązanie finansowe dla Twojego przedsięwzięcia. Jednakże: To naprawdę zależy od szczegółów. Aby móc przygotować dla Ciebie realistyczną i wykonalną ofertę, potrzebuję więcej informacji od Ciebie. Możesz skorzystać z formularza online na mojej stronie internetowej, aby dostarczyć potrzebne informacje. Wtedy będę miał większość niezbędnych danych i będę mógł przygotować odpowiednią ofertę. Pozdrowienia M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata