Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Krótkoterminowe zwiększenie limitu karty kredytowej

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim. Mam kartę Master Card, która obecnie ma limit 500 euro. Bank ustanowił ten limit, ponieważ miałem pewne problemy finansowe przez pewien czas i zdarzało mi się wydawać więcej niż było na moim koncie osobistym. W zasadzie uważam to za w porządku, ale teraz chciałbym wybrać się na małą podróż po Europie na cztery tygodnie na początku lata. Oczywiście ważne jest dla mnie mieć pewne finansowe zaplecze, na wypadek jakichś problemów. Z 500 euro nie zrobiłbym zbyt wiele. Czy byłoby możliwe tymczasowe zwiększenie tego limitu na okres około dwóch miesięcy do 2000 euro? Co myślicie? Strolchi

Re: Krótkoterminowe zwiększenie limitu karty kredytowej

Napisany przez 2Escorpio
To zależy od tego, jak zachowywałeś się w banku w ostatnich miesiącach. I jaka jest Twoja historia kredytowa w Biurze Informacji Gospodarczej (Schufa). Możesz zadzwonić, opowiedzieć sytuację i zadać pytania... Ale nikt nie udzieli Ci od razu kredytu na 4 tygodnie... JEŚLI go udzielą, możesz zdecydować, czy chcesz go zachować.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata