Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Obliczenie opłat za konta oszczędnościowe oraz debet rachunku bieżącego.

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim Osoby zawierające ubezpieczenie zazwyczaj mogą wybrać, w jakich odstępach czasu chcą opłacać składki. Może to być co miesiąc, co kwartał itp. A jak jest z kontami bieżącymi? Czy mogę tam też wybrać sposób płatności? Czy jest absolutnie obowiązkowe, że opłaty za konta bieżące i debetowe zawsze są pobierane na koniec kwartału? Dla mnie byłoby o wiele prostsze, gdyby okres ten wynosił zawsze jeden miesiąc. Czy ktoś zna się na tym? Pozdrowienia, Tulpendieb

Napisany przez Doso
To ma w bankach bardziej charakter albo zjedz albo zgiń. Nie znam żadnego banku, w którym można wybrać okres czasu.

Napisany przez yamahama
Nie masz wyboru - utworzenie wyjątku dla ciebie byłby dla banku prawdopodobnie zbyt dużym obciążeniem.

Napisany przez ADMCI4
Na prawdę nie ma żadnego banku, który oferuje coś takiego. Dziękuję za Wasze odpowiedzi... Pozdrowienia, Tulpendieb

Napisany przez ProperSoul
Cześć, mogę tylko potwierdzić, co inni mówią. Jednak różni się to również w zależności od banku. Na przykład, w przypadku Sparkassen opłaty są pobierane miesięcznie, podczas gdy inne banki pobierają je co kwartał. Ale dlaczego w ogóle płacić opłaty za prowadzenie konta? Sprawdź konto DKB Cash. Nie znam lepszego konta osobistego. Pozdrowienia PS

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata