Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Ile Girokont mogę mieć?

Napisany przez ADMCI4
Dzień dobry! Mam tylko jedno konto osobiste, ale widzę często atrakcyjne oferty różnych banków i zastanawiam się nad założeniem jednego lub dwóch dodatkowych kont osobistych. Czy istnieje jakaś ograniczenie w ilości kont osobistych, które można posiadać? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrowienia, Sigi

Napisany przez 2Escorpio
Pod tym kątem nie ma granic... ale za każdym razem zapytanie jest wysyłane do Biura Informacji Gospodarczej (Schufa)... dlatego może się zdarzyć, że Twoja zdolność kredytowa spadnie

Napisany przez Doso
Dopóki otwierasz nowe konta, teoretycznie masz nieograniczone możliwości To nic dziwnego, jeśli ktoś ma dwa konta osobiste. Jedno w głównym banku jako główne konto, ponieważ jest zbyt leniwy, by zmieniać, drugie darmowe konto z bezpłatną kartą kredytową - dlaczego nie?

Napisany przez yamahama
Teoretycznie nie ma granicy, ale twój wynik w rejestrze Schufa szybko by się obniżył. Dlatego w końcu nie dostaniesz już nowego konta, a jedynie odrzucenia.

Napisany przez 2Escorpio
W zasadzie prywatnie nie potrzebuje się więcej niż dwóch kont bankowych... i to bez problemu.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata