Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy podatkowe, takie jak podatek od zysków kapitałowych, podatek dochodowy od kapitału, podatek od nieruchomości i wiele innych.

Re: Koszty reklamy dla zeznania podatkowego i na zasiłek rodzinny.

Napisany przez ADMCI4
W zeszłym roku mój syn pracował przez około 5 miesięcy. Teraz znów chodzi do szkoły. Ma 23 lata. Czy mogę teraz ponownie ubiegać się o przyznanie mu zasiłku rodzinengo? Czy mogę w zeznaniu podatkowym uwzględnić koszty reklamy - opłaty szkolne, koszty podróży i koszty materiałów szkolnych? Czy mogę to wszystko także wykorzystać w kontekście zasiłku rodzinengo? Pozdrawiam, Roland

Re: Koszty reklamy dla zeznania podatkowego i na zasiłek rodzinny.

Napisany przez ADMCI4
Roland pisze: Mój syn pracował przez około 5 miesięcy w zeszłym roku. Teraz znowu uczęszcza do szkoły. Ma 23 lata. Czy mogę teraz ponownie ubiegać się o zasiłek rodzinny dla niego? Czy mogę uwzględnić koszty dojazdu do szkoły, koszty materiałów szkolnych oraz opłaty za szkołę w moim zeznaniu podatkowym? Czy mogę to wszystko także uwzględnić przy zasiłku rodzinnym? Pozdrowienia, Roland
Hej Roland, dla Twojego uspokojenia, koszty dojazdu do szkoły, koszty materiałów szkolnych oraz opłaty za szkołę mogą być przez Twojego syna uwzględnione zarówno przy zasiłku rodzinnym, jak i w zeznaniu podatkowym. Pozdrawiam; Barbara

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata