Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Maksymalny wiek przy udzielaniu kredytów osobistych

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Mam pytanie dotyczące udzielania kredytów bankowych starszym klientom. Moi teściowie (67, 65 lat) są emerytami o zwykłej emeryturze. Nie mogą robić dużych wydatków, ale zawsze sumiennie wywiązują się ze swoich zobowiązań. Chcieliby zrobić dużą podróż i w związku z tym wziąć niewielki kredyt osobisty w swoim banku. Kwota kredytu mogłaby wynosić około 5000 euro. Jednak podczas rozmowy doradczej w banku okazało się, że osoby powyżej 60 roku życia ze względu na swój wiek nie otrzymają takiego kredytu. Czy to jest zgodne z prawem, czy moi teściowie mogą domagać się traktowania ich tak samo jak młodszych osób? Pozdrawiam, Beliantos

Re: Maksymalny wiek przy udzielaniu kredytów osobistych

Napisany przez MThiemann
Cześć Beliantos, niektóre banki są bardzo restrykcyjne w udzielaniu kredytów starszym osobom. Na mojej stronie internetowej znajdziesz porównywarkę kredytów ratalnych online bez ograniczeń wiekowych. Już pomogłem starszym osobom w znalezieniu i zrealizowaniu rozwiązań kredytowych. Jeśli chcesz, możesz skorzystać z tego darmowego porównywarki online i porównać życzenia kredytowe swoich teściów bezpośrednio w kilku bankach. Pozdrowienia M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata