Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Banki nieodpowiednie do finansowania nieruchomości

Napisany przez ADMCI4
Cześć kochani! Kiedy chce się kupić Dom, jest to naprawdę wyjątkowa sprawa w życiu. Przynajmniej dla mnie. Przy tak wielu bankach dostępnych do wyboru na finansowanie, kompletnie się gubię...... Nie sądzę, że porównywanie warunków w internecie naprawdę mi pomaga. Dla mnie jest to zbyt chaotyczne i jednostronne. Wolałbym skorzystać z osobistej porady. Ale nie zdecydowałem jeszcze, gdzie chciałbym to zrobić. Może ktoś z tego forum może mi chociaż powiedzieć, które banki są całkowicie nieodpowiednie do finansowania nieruchomości, abym tam nawet nie zwracał się z zapytaniem. To byłoby naprawdę dużym wsparciem dla mnie!

Napisany przez NaTwoim13
Drogi Baumarder, jeśli spośród ponad 200 banków 190 banków nie wchodzą w grę, ponieważ być może skupiają się na innych obszarach niż finansowanie budownictwa, nie mają pojęcia o tej branży lub po prostu są niewystarczająco dobre, to bardzo niefortunne, jeśli wymienia się je, zamiast wymienić 10 banków, które zawsze znajdują się w pierwszej dziesiątce w tym segmencie. Jak właściwie definiuje się najlepszy bank? Tylko według warunków? Jakich warunków? 10 J

Napisany przez NaTwoim13
przepraszam, wypadło mi, i usłyszałem odpowiedź! Bez znaczenia, znajdź niezależnego agenta w Twojej okolicy, który zapewnia osobiste doradztwo i może porównać warunki banków na platformach. Tylko ten, kto składa swoje finansowanie nieruchomości indywidualnie i zgodnie z swoimi potrzebami, znajduje się ostatecznie w gronie zwycięzców. Nie ma czegoś takiego jak Finansowanie czy Bank, są tylko indywidualnie opracowane koncepcje, umieszczone w banku z najlepszymi warunkami pasującymi do tego!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata