Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Gdzie mogę otrzymać korzystny kredyt hipoteczny?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, planujemy budowę w Kilonii i potrzebujemy odpowiedniego kredytu. Po tym, jak typowi pośrednicy internetowi nie spełnili naszych oczekiwań, a nasz bank pomimo naszych pytań nie oferuje żadnych środków pomocowych, zastanawiamy się, z kim możemy znaleźć odpowiedniego partnera do sfinansowania naszego projektu. Czy ktoś ma doświadczenie z dobrymi usługodawcami finansowymi? Pozdrowienia, Michael Mixus

Napisany przez ADMCI4
Szanowny nabywco nieruchomości, Ogólnie rzecz biorąc, należy zauważyć, że platformy internetowe również oferują korzystne kredyty budowlane. Niektóre z nich oferują również atrakcyjne stopy procentowe we współpracy z KfW. Jeśli potrzebujesz więcej informacji, chętnie Ci pomogę. Po prostu napisz do mnie pod adresem Finanzstrategen@yahoo.de Z poważaniem Jürgen Vogt

Napisany przez MThiemann
Witam Panie Mixus, Czy miał Pan na myśli fundusze pomocowe w postaci pożyczek KfW oraz dofinansowanie regionalne w Szlezwiku-Holsztynie? Środki KfW muszą być złożone przez finansujący bank w Państwa imieniu. Środki regionalne można ubiegać się bezpośrednio w banku inwestycyjnym lub za pośrednictwem niezależnego pośrednika. Jednak są one związane z ściśle określonymi warunkami. Zawsze równocześnie wnioskowałem o te pożyczki dla moich klientów, ponieważ warunki są w tym wypadku bardzo korzystne, a całe finansowanie staje się znacznie tańsze. Jeśli chcecie, skorzystajcie z formularza online dotyczącego finansowania budowy na mojej stronie internetowej, a ja przyjrzę się temu dla Was. Pozdrawiam serdecznie M. Thiemann

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Michaelu Mixus, Pan MThiemann oferuje wszystko, czego szukasz, zaufaj mu. Nic nie zrobisz źle, kontaktując się z nim.

Napisany przez Jetzt-ich
Michael Mixus pisze: Cześć, Planujemy zbudować nowy Dom w Kilonii i potrzebujemy odpowiedniego kredytu. Po tym, jak typowi pośrednicy internetowi nas nie przekonali, a nasz bank mimo naszych pytań nie oferuje żadnych dotacji, zastanawiamy się z kim możemy znaleźć właściwego partnera do sfinansowania naszego projektu. Czy ktoś ma doświadczenie z dobrymi usługodawcami finansowymi? Pozdrowienia Michael Mixus
Sugeruję najpierw dokładnie się zainformować w internecie. Na przykład na stronach porównujących finansowanie budowy, porównywarkach kredytów hipotecznych, testujących finansowanie budowy - albo na innej stronie traktującej o tym temacie. Dowiedz się, jakie dotacje są dostępne dla kogo, jak długo trwają te dotacje i jakie warunki są związane z ich uzyskaniem. Następnie zalecam zebranie kilku ofert (online i offline). Te oferty warto porównać i zaprosić 3-5 przedstawicieli. Osoba, która przedstawi najbardziej przekonującą koncepcję z najlepszymi warunkami dla mnie, otrzyma zlecenie. Nigdy nie polegaj na tylko jednej ofercie i minimalizuj przewagę wiedzy sprzedawcy! To są moje zasady, które stosuję w każdych transakcjach! Do tej pory zawsze mi się to opłacało.

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Jetzt-ich, jak się masz, pytanie klienta to podstawa? Na jakie koncepcje pyta? Kto chce mnie doradzić online? Platformy online są odpowiednie tylko do zapytań dotyczących oprocentowania, ale potrzebny jest konkretny, odpowiedni dla Ciebie plan! Dodatkowo, warunki oferowane rzadko są dostępne w Twoim przypadku. Najpierw jest indywidualne i niezależne doradztwo, potem zapytanie o oprocentowanie, a dobry pośrednik kredytów hipotecznych znajdzie dla Ciebie najlepsze warunki! Oczywiście, możesz się rozeznać i skorzystać ze wszystkich porad, aby później złożyć online zapytanie o odpowiedni plan. Jednakże, kto finalizuje wszystkie transakcje ze mną? Kto kontroluje umowy kredytowe, kto przeprowadza wypłaty? Ryzyko jest zbyt duże w porównaniu z oszczędnością na zerowych stopach procentowych, jeśli zdecyduję się wszystko zrobić samodzielnie! Nie mówiąc już o tym, że miałem doradcę, który opracował plan umożliwiający uzyskanie najlepszych i zrównoważonych warunków oprocentowania! Dobry pośrednik finansowy od lat współpracuje z bankami internetowymi, a nie idzie do nich z 150 000 euro, ale przelicza na miliardy rocznie!!!!! Kto wie, jak to może być ważne dla klienta w przeciągu lat, ponieważ rozlicza się zawsze na końcu okresu kredytu, który jest zazwyczaj długi i przynosi wiele zmian w życiu! Czy chcesz najpierw wszystkich wykorzystać, aby zaoszczędzić 1000 euro na wypadek, że wszystko pójdzie gładko przez np. 25 lat?

Napisany przez Jetzt-ich
Cześć, Panie Buhmann, Chciałbym podkreślić, że w żadnym wypadku nie mówiłem o wykorzystywaniu wszystkich. Moim celem było przeprowadzenie zwykłego porównania. Z pewnością także tak postępuje Pan, gdy coś kupuje. Ponieważ finansowanie budowy to chyba największa inwestycja w życiu, warto tutaj szczególnie dokładnie porównać oferty. Jestem przekonany, że podczas inwestycji (nawet tych mniejszych) kontaktuje Pan różnych sprzedawców i wybiera najlepsze ogólne rozwiązanie - zaznaczam wyraźnie, że nie chodzi mi o najniższą cenę! Nie potrafię zrozumieć Pańskiego ataku, sugerowałem jedynie zbieranie jak najwięcej informacji, aby móc rozmawiać z doradcą/sprzedawcą na równi. Jeśli zaproponuje on odpowiednie rozwiązanie, to kupujący powinien się na to zdecydować. Jestem całkowicie przeciwny poszukiwaniu okazji w internecie - często kończy się to niepowodzeniem. Niemniej jednak, chciałbym powtórzyć to ostatni raz: zawsze warto zbierać różne oferty!

Napisany przez Gerd
Cześć Teraz - ja. Jak niezależny i wiarygodny jest dostawca, który od razu na pierwszej stronie robi reklamę ubezpieczenia i banku.

Napisany przez NaTwoim13
Wszystko to oznacza porównywanie najlepszych ofert, które robi niezależny broker hipoteczny, i oczywiście trzeba zadać pytanie o niego i jego ofertę w trakcie poszukiwania najbardziej odpowiedniego finansowania hipotecznego. Nie chciałem nic sugerować, po prostu zapytać, co sądzisz na ten temat! Pod względem treści chciałem zwrócić uwagę, że osobisty kontakt wydaje mi się niezbędny! Lepiej jest, aby klient poszedł do swojego banku zanim zacznie szperać na różnych stronach internetowych, aż zgubi się w gąszczu informacji! Niestety, proponowane przez Ciebie strony jako profesjonalisty również nie przynoszą mi żadnej pomocy! My, którzy tutaj starają się fachowo odpowiadać na pytania - także dlatego, że codziennie wykonujemy naszą pracę w tej dziedzinie - możemy tylko przedstawić i pośrednio zaoferować, co użytkownik z tego uczyni, to wyłącznie jego decyzja i dobrze, że tak jest!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata