Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy raty kredytu można również opłacać przelewem?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, mam kredyt w wysokości 3000 euro w banku, który nie jest moim głównym bankiem. W desperacji zwróciłem się do tego banku, ale nie mam zbyt wielkiego zaufania do niego. Przy zawieraniu umowy kredytowej musiałem podać konto do obciągania, z którego co miesiąc pobierana jest rata kredytowa. Chciałbym jednak wpłacać kwotę przelewem, aby mieć większą kontrolę i również móc wpłacać nawet wtedy, gdy otrzymam wynagrodzenie i na moim koncie będzie wystarczające pokrycie. Czy mam do tego prawo, czy spłata kredytu musi zawsze odbywać się za pomocą obciążenia rachunku bankowego? Bardzo wdzięczny za pomocne odpowiedzi........ Kalli

Re: Czy raty kredytu można również opłacać przelewem?

Napisany przez MThiemann
Cześć Kalli88, W zasadzie banki preferują płatności poprzez obciążenie rachunku. Na Twoim miejscu napisałbym do banku i poprosił o zgodę na proponowany przelew z wymienionych powodów. Jednak nadal będziesz musiał/a pamiętać o terminowych wpłatach rat. Pozdrowienia M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata