Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Jestem nowy tutaj na forum.

Napisany przez ADMCI4
Cześć Forumowicze, Jestem nowym użytkownikiem tego interesującego forum, ponieważ interesuję się tutaj poruszanymi tematami. Dotychczas inwestowałem tylko w fundusze. Zeszły rok zakończyłem z dobrymi wynikami. Teraz chcę również zainwestować trochę pieniędzy w akcje. Kilka dni temu kupiłem kilka akcji ABBN po cenie EP = 13.80. Niedługo planuję kolejne zakupy, gdy tylko podejmę decyzję. Jestem ciekawy, co przyniesie przyszłość. Pozdrawiam serdecznie, Morris

Napisany przez ADMCI4
Morris pisze: Cześć społeczności forumowej Jestem teraz ciekawy, jak to będzie dalej.
..my również, witaj!

Napisany przez richard100
Cześć Morris, Witaj w tej dyskusji. Powodzenia z inwestycjami w przyszłości.. :lol: Pozdrowienia, Rich

Napisany przez kandinski
Witaj w forum Morris już dużo się tu nauczyłem od doświadczonych i udanych inwestorów (kto nimi jest, niedługo się dowiesz)... i życzę Ci również tego samego; dużo nauki od tych, którzy wiedzą!!

Napisany przez 2cybercrash
Witaj Morrisie, Fundusze inwestycyjne i akcje to dwie różne pary butów. Wkrótce się przekonasz, że akcje wymagają znacznie więcej czasu na monitorowanie, pozyskiwanie informacji, własną ocenę, aktywne zarządzanie poprawia wyniki. Istnieje jednak również sekcja funduszy inwestycyjnych i nie zaszkodzi wnieść do niej dobrych treści i wyróżnić się? Na korzystną wymianę myśli! Aktywny udział, konstruktywne, dobrze uzasadnione wpisy są cenione.

Napisany przez Simona
Cześć i powodzenia! Pozdrowienia, Simona

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim Dziękuję za miłe powitanie. Na razie nie mogę dostarczyć mądrych postów, ale na pewno będę pilnie czytał i starał się zrozumieć wiele nowych pojęć. Na to mam czas (ponieważ dochody pochodzą z AHV i innych). Kiedy nadchodzi ten czas, nauczysz się doceniać AHV, nawet jeśli wcześniej, będąc samozatrudnionym, często przeklinałeś wysokie rachunki składek. Nawet jeśli nadal jestem dość ryzykowny, postaram się unikać największych ryzyk. O ile mi się to uda. Tak wyglądam. Tak więc możecie w przybliżeniu wiedzieć, do której generacji należę. z poważaniem Morris

Napisany przez aktienfreund
Witaj Morrisie Z ABB dokonałeś dobrej transakcji, nawet jeśli dołączyłeś do niej trochę późno. Ja również inwestuję w ABB. Jest bardzo niewielu, którzy nie są pozytywnie nastawieni do ABB. Te negatywne opinie słychać od dłuższego czasu. Niemniej jednak: W tym czasie kurs systematycznie wzrósł z 6, 7, 8 do 14 franków, podwajając się. Cieszę się na rozmowę z tobą. Pozdrowienia, przyjacielu akcji

Napisany przez Dante
udzielamy pożyczki w wysokości od 3 000 do 12 000 000 000 € przy oprocentowaniu od 3 do 4%. Pozdrawiam, fabiolalapaille@gmail.comTutaj chciałbym 12 mld [url]euro[/url] z oprocentowaniem 3%. Dziękuję

Napisany przez 2utopus
Dante pisze:
Tutaj, chciałbym 12 mld ze stopą procentową 3%. Dziękuję.

1 mln odsetek dziennie? Mmmh

Napisany przez Dante
I myślisz, że to mnie obchodzi z 12 miliardami? Wszystko schowane w lesie i bankructwo prywatne.

Napisany przez 2tneub
DSTG9419 pisze:
Spójrz na stronę .... , moim zdaniem wiele tam jest dobrze wyjaśnione.

Nie uważam, że post (z dnia 17.11.2019) ma dużo sensu. Blog, w którym przez 1,5 miesiąca nic się nie dzieje, nie będzie również zalewany przez subskrybentów.

Cytat od DSTG9419

i są liczne wskazówki dotyczące akcji.

Muszę gdzieś przeoczyć te liczne wskazówki. Jedyną, którą znalazłem, jest skonsultowanie się z bankiem. Jednak prawdopodobnie tam zawiedziesz, ponieważ w banku są tylko sprzedawcy, a nie doradcy.

Zastanawiam się, dlaczego ktoś, kto od młodych lat zajmuje się tematem pieniędzy, decyduje się na naukę zawodu elektryka, zamiast móc również poświęcić się swojej pasji zawodowo.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata