Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Zaufanie do specjalistów giełdowych mojego banku domowego.

Napisany przez ADMCI4
Z przyjemnością czytam prawie codziennie w mojej gazecie codziennej, że giełda dobrze się odradza i moje akcje, których teraz nie mam zbyt wiele, coraz bardziej rosną. Z tego powodu chciałbym kupić jeszcze kilka więcej. Mogą być również inne niż te, które mam obecnie. Jeśli pójdę do mojego banku domowego i zlecić im zakup, czy mogę polegać na tym, że specjaliści w tym miejscu będą działać na moją korzyść na giełdzie i nie muszę się martwić o moje niewielkie pieniądze?

Napisany przez Graufell
Ähm, gdy zlecasz swojemu bankowi zakup akcji firmy XY, to on to zrobi. Czy boisz się o swoje pieniądze po zakupie, to zupełnie inna sprawa. Jeśli dobrze zrozumiałem, nie chcesz porad dotyczących zakupu akcji, ale po prostu chcesz zlecić zakup swojemu bankowi. Wtedy nie powinno być dużego ryzyka. Inna sprawa to, czy teraz jest odpowiedni czas na zakup akcji.

Napisany przez EuroPaule
Cześć, gdy kupujesz akcje, zawsze musisz martwić się o swoje drobne pieniądze. To właściwe dla akcji, dlatego można nimi zarobić porządne pieniądze. Możesz powierzyć swoje transakcje swojemu bankowi. Nie oczekuj sensownych porad od swojego banku. Oni też nie wiedzą więcej niż ktokolwiek inny na świecie. Muszą tylko udawać, że wiedzą.... . Pozdrowienia, Paule

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata